Evenementen

Waarborg de veiligheid bij congressen en evenementen
G4S Event Security

De optimale veiligheid tijdens een evenement of congres

Organisatoren van evenementen en congressen hebben het doel gastvrijheid en professionaliteit uit te stralen. Goede beveiliging is hier een onderdeel van, want bezoekers en medewerkers moeten zich veilig kunnen voelen. De juiste inzet van personeel, techniek en kennisdeling waarborgen de veiligheid bij congressen en evenementen.

G4S biedt een totaaloplossing voor het beveiligen van evenementen en congressen

G4S heeft veel ervaring met het verzorgen van de veiligheid en beveiliging tijdens (besloten) evenementen en congressen, maar ook festivals en manifestaties op bijvoorbeeld een nationale feestdag. G4S adviseert organisatoren te kiezen voor een totaaloplossing waarbij inzet van personeel, technologie en kennisdeling worden gecombineerd.

G4S Cash Solutions voor evenementen, concerten en congressen

G4S biedt diverse diensten op het gebied van cash solutions tijdens evenementen, concerten en congressen. Van het plaatsen van mobiele geldautomaten tot het gehele projectmanagement om de totale cashstroom te beheren. G4S verzorgt het geldtransport en de geldverwerking en met de inzet van het CASH360 managementsysteem worden kassaopbrengsten direct afgestort. Deze oplossingen verlagen de kans op fraude en overvallen en verhogen daarmee het veiligheidsgevoel van medewerkers en bezoekers.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Cameratoezicht
  • Toegangscontrole & visitatie
  • Training & opleiding  
  • Advies & risicomanagement
  • Geldtransport & Geldverwerking
  • CASH360

De optimale beveiliging van en Cash Solutions voor uw evenement of congres

G4S staat voor veiligheid, service en deskundigheid. Heeft u behoefte aan optimale veiligheid en beveiliging en/of de volledige afhandeling van cashstromen tijdens uw evenement? Door gebruik te maken van de diensten van G4S kiest u voor een partij die preventief aanwezig is en weet hoe te handelen in onveilige situaties. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk