Financiële instellingen

De optimale veiligheid voor financiële instellingen
Vrouw bij pinautomaat

Het verlagen van kosten en professionaliseren van cash management door middel van outsourcing

Financiële instellingen hebben een professionele partner nodig voor uiteenlopende diensten op het gebied van Cash Management. G4S kan u enkele diensten leveren, maar u ook het gehele proces uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan beveiligd geldtransport, maar ook het uitbesteden van de forecasting en het technisch en financieel monitoren van geldautomaten. Daarnaast biedt G4S consultancy om exploitatiekosten in de chartale waardeketen omlaag te brengen en het gehele proces te professionaliseren. Cash Management wordt steeds belangrijker.

De gehele Cash Management cyclus uitgevoerd door G4S

G4S biedt financiële instellingen aanzienlijke voordelen en mogelijkheden. Wij verzorgen de gehele Cash Management cyclus en zijn marktleider in geld- en waardelogistieke processen. G4S heeft een landelijk dekkend netwerk van distributiecentra en regionale geldtelcentrales (GTC’s). G4S is uw ‘single point of contact’ voor al uw cash management vragen. Uiteraard zijn al onze diensten PSD- & CDO-compliant.

G4S verhoogt de veiligheid en de veiligheidsbeleving

Naast Cash Management ondersteunt G4S financiële instellingen ook op het gebied van safety en security. Objectbewaking, mobiele surveillance, open en sluiten van panden, BHV en alarmopvolging zijn slechts enkele diensten waarmee G4S u van dienst kan zijn. Medewerkers en klanten moeten zich veilig kunnen voelen binnen uw instelling.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

Een optimaal veiligheidsgevoel voor financiële instellingen

G4S Cash Solutions staat borg voor een veilige, efficiënte en zorgvuldige afhandeling. G4S Beveiliging optimaliseert en handhaaft de veiligheid en beveiliging. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk