Gezondheidszorg

G4S staat garant voor optimale veiligheid in de zorg
Ambulance spoedeisende hulp

De veiligheid in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en GGZ-instellingen

De zorg is met haar open karakter een sector waarin, naast gezondheid en verzorging, veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Veiligheid van patiënten, bezoekers en personeel is enorm belangrijk. Daarnaast moeten patiëntendossiers, medicijnen en (medisch) apparatuur buiten het bereik blijven van onbevoegden. Het uiteindelijke doel is het creëren van een situatie waarbij het algemene veiligheidsgevoel optimaal is.

G4S biedt zorginstellingen een totaaloplossing op het gebied van veiligheid en beveiliging

G4S biedt zorginstellingen een totaaloplossing om de veiligheid te optimaliseren, zowel binnen de muren als op het buitenterrein. Onze speciaal opgeleide zorgbeveiligers zijn breed inzetbaar en weten hoe ze met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers om moeten gaan.

Ook kan G4S u specialistisch zorgpersoneel bieden zoals groepsbegeleiders, verpleegkundigen en (ambulante) hulpverleners. Dit kan via verschillende werkvormen; denk bijvoorbeeld aan detachering, werving & selectie of bemiddeling van een ZZP’er. Van een enkele medewerker tot complete (interim)teams. Via ons onderdeel Inzetbaar helpen wij u aan professionele zorgspecialisten.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw medewerkers op veiligheidsgebied te trainen en te adviseren. Technologische toepassingen kunnen worden ingezet om de beveiliging van kostbare eigendommen te bewerkstelligen. G4S stelt een beveiligingspakket op maat samen, dat gericht is op security (beveiliging) en safety (voorkomen van onveilige situaties). Als het om de veiligheid van bezoekers, patiënten en personeel gaat, wilt u de risico’s natuurlijk zo klein mogelijk houden.

G4S Cash Management voor zorginstellingen

Ondanks een uitgebreide focus op safety en security is ook de afhandeling van contant geld binnen de zorgsector van groot belang. G4S biedt cashmanagement in de vorm van beveiligd geld- en waardetransport en parkeerbeheer.

Optimale veiligheid door een totaaloplossing

G4S optimaliseert het veiligheidsgevoel en minimaliseert de kans op diefstal. Wie kiest voor de totaaloplossing van G4S maakt gebruik van de best opgeleide beveiligers, de meest geavanceerde technologie en de beste adviseurs en opleidingen. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze oplossingen per subsector of neem direct contact op met een van onze veiligheidsexperts.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk