Havens

De totale beveiliging van havens en havenbedrijven
Haven

De veiligheid van, in en rond de Nederlandse havens

Havens zijn een verzameling van uitgestrekte terreinen met allerlei soorten bedrijven bijvoorbeeld voor op- en overslag van goederen. Om de veiligheid van de Nederlandse havens te kunnen garanderen is een zeer specifieke en op maat aangepaste beveiligingsaanpak nodig die voldoet aan de ISPS-code. De juiste inzet van speciaal getrainde mensen, technologie en kennisdeling maakt het mogelijk de veiligheidsrisico’s, en daarmee ook de financiële risico’s, te beperken.

Een totaaloplossing voor havens en haventerreinen

G4S is wereldwijd de specialist in het beveiligen van havens. Met een combinatie van risicomanagement en zeehavenbeveiliging bewijst G4S dat een totaaloplossing de algehele safety en security op havens vergroot. Onze, speciaal voor havenbeveiliging opgeleide, medewerkers kunnen voor meerdere disciplines worden ingezet. Van toegangs- en vrachtcontroles en surveillance tot aan het opleiden van havenpersoneel en het geven van advies en training in veiligheid.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

G4S verzorgt de optimale beveiliging voor havens en havenbedrijven

G4S biedt havens en aanwezige bedrijven een oplossing in de breedte. Havens en terreinen worden door het toepassen van G4S beveiligingspersoneel en technologische oplossingen optimaal beveiligd. Uw personeel wordt door G4S volgens de strengste eisen opgeleid om voorbereid te kunnen zijn op eventuele calamiteiten. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk