Luchthavens

Optimale veiligheid en beveiliging in en rondom luchthavens
Vliegtuig

Risico’s op het gebied van veiligheid voor luchthavens

De complexiteit op luchthavens met het enorme aantal mensen (passagiers, personeel en bezoekers), processen, goederen en transportmiddelen brengt vele veiligheidsrisico’s met zich mee. Deze risico’s moeten tot een minimum worden teruggebracht zonder verstoring van de dienstverlening of het vertragen van vertrekkende vluchten. De juiste combinatie van mensen, technologie en kennisdeling moeten dit bewerkstelligen.

De optimale beveiliging van luchthavens en aanwezige bedrijven

G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van luchthavenbeveiliging en verzorgt dit onder andere voor Schiphol Amsterdam. Meer dan 10 jaar (internationale) ervaring zorgen ervoor dat G4S volledig op de hoogte is van de risico’s en de bijhorende oplossingen. Ons doel is het leveren van effectieve en klantvriendelijke beveiliging, die zorgt voor een optimaal veiligheidsgevoel voor passagiers, bezoekers, personeel en retailers.

Cashmanagement diensten voor retailers op luchthavens

Het verwerken en transporteren van geld en waarde zijn risicovolle activiteiten. Naast safety en security zijn G4S cashmanagementdiensten in de vorm van beveiligd geldtransport en geldverwerking de oplossing om de kans op diefstal en fraude van contant geld te verkleinen. Tevens biedt G4S waardetransport en –opslag aan voor waardevolle zendingen.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

G4S: Beveiliging en cashmanagement op en rondom luchthavens

G4S biedt luchthavens, vliegtuigmaatschappijen en retailers een totaaloplossing op het gebied van safety, security en cash management. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk