Publieke sector

Een totaaloplossing in veiligheid van G4S voor de publieke sector.
kantoorgebouw mensen lopen in en uit

De optimale beveiliging in de publieke sector

De publieke sector vraagt om een specialistische inzet van safety en security. De beveiliging bij een onderwijsinstelling vereist een andere aanpak en specialismen dan de beveiliging van een overheidsgebouw. G4S heeft voor elk type beveiligingsvraagstuk een passende oplossing. Zo levert G4S bijvoorbeeld gekwalificeerde toezichthouders op straat, buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) en parkeercontroleurs. Als ’s werelds grootste particuliere beveiligingsbedrijf gebruikt G4S alle (internationale) ervaring, mankracht en middelen om de beveiliging binnen de publieke sector compleet te maken.

G4S Cash Management: waardetransport, geldverwerking en parkeerbeheer

Beveiligingsdiensten zijn niet het enige dat G4S de publieke sector te bieden heeft. In verband met de omgang met chartaal geld, waardevolle papieren en vertrouwelijke informatie is ook beveiligd waardetransport erg belangrijk. Om de kans op diefstal, fraude en beroving bij (lokale) overheden te verkleinen, biedt G4S specifieke cashoplossingen op het gebied van beveiligd geld- en waardetransport, geldverwerking, parkeerbeheer en beveiligde waardeopslag.

Veiligheid in de gehele publieke sector

G4S staat voor veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en deskundigheid. Een grote en gedifferentieerde branche als de publieke sector vraagt om specifieke oplossingen van een dienstverlener die middenin de samenleving staat. G4S levert goed opgeleide, gemotiveerde mensen en professionele begeleiding.

Elk onderdeel binnen de publieke sector vraagt een ander soort beveiliging. Per subsector vindt u de specifieke beveiligingsmaatregelen die de risico’s moeten minimaliseren.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk