Retail

De optimale beveiliging voor de retailsector
Kledingwinkel

Veiligheid in winkels en winkelcentra

Het open karakter van een winkel met personeel, klanten en producten die worden aangeboden, vergroot de kans op diefstal en fraude. Ontevreden klanten kunnen agressief gedrag vertonen en de aanwezigheid van contant geld brengt het risico van overvallen met zich mee. De winkelier moet hiervoor allerlei (kostbare) maatregelen treffen terwijl hij zich behoort te concentreren op wat echt belangrijk is; omzet draaien!

Een totaaloplossing voor de beveiliging van winkeliers en klanten

Het beveiligen van de retailsector kent veel factoren en een continu veranderende omgeving die de veiligheid van winkel, klant en personeel beïnvloeden. G4S heeft jarenlange ervaring met het leveren van beveiligingsoplossingen op maat in de retailsector; winkelsurveillance (binnen en buiten), complete alarm- en camerasystemen, ontruimingsplannen en alarmopvolging, maar ook het trainen en opleiden van winkelpersoneel om risico’s te beheersen en te minimaliseren. Op basis van de grootte van uw winkel(centrum) en uw behoeften stelt G4S het optimale beveiligingspakket voor u samen.

G4S Cash Solutions

Ondanks het feit dat er steeds meer pintransacties plaatsvinden, beschikken retailers altijd over contant geld. Dit brengt diverse veiligheidsrisico’s met zich mee. Om de kans op diefstal en fraude van contant geld te verkleinen, biedt G4S een compleet Cash Management systeem aan, CASH360. CASH360 optimaliseert het beheer van cash vanaf het verkooppunt tot de storting op uw rekening. Dit in combinatie met beveiligd geld- en waardetransport en geldverwerking.

Tevens biedt G4S het MKB de perfecte cash oplossing; Safe Express. Uw contante geld (tot € 5.000,-aan bankbiljetten per transactie) wordt niet alleen snel bij u opgehaald en professioneel vervoerd, maar tevens gecontroleerd, geteld en op uw bankrekening bijgeschreven. Bovendien is het geld verzekerd vanaf de in ontvangst name tot en met de bijschrijving. Veiligheid, gemak en snelheid tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Onze diensten bestaan uit:

Beveiliging en Cash Solutions voor retailers

Wie kiest voor de totaaloplossing op maat van G4S zorgt ervoor dat klanten en personeel zich veilig voelen in uw winkel en uw dagomzet veilig wordt gesteld.

Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk