Transport & Logistiek

Optimale veiligheid in het openbaar vervoer en bij de spoorwegen
Spoor rails

De veiligheid in treinen, trams, bussen en metro’s

Het openbaar vervoer is met haar grote aantal dagelijkse gebruikers een sector waarin veiligheid prioriteit heeft. Graffiti, zwartrijders, vandalisme of hangjongeren kunnen de sfeer negatief beïnvloeden. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van contant geld bij retailers en verkoopbalies voor een verhoogde kans op fraude en overvallen. Hierdoor kan de veiligheidsbeleving van passagiers, maar ook die van personeel en de aanwezige retailers op stations in het geding komen.

Complete oplossing voor veiligheid en beveiliging

G4S biedt een gedegen beveiligingsoplossing voor het openbaar vervoer waarbij personeel, techniek en kennisdeling effectief wordt ingezet. Door nauwe samenwerking met een grote verscheidenheid aan vervoersbedrijven en retailers zorgt G4S voor een toenemend veiligheidsgevoel bij reizigers en medewerkers.

Cash Solutions voor de transport- en logistieksector

De aanwezigheid van contant geld creëert veiligheidsrisico’s als fraude en overvallen. G4S biedt diverse Cash Solutions, zoals geldtransport in combinatie met geldverwerking om deze risico’s tot een minimum terug te brengen. Daarnaast is G4S uw betrouwbare partner voor het beheer en servicen van automaten als kaartverkoopautomaten.

Wilt u meer weten? Bekijk dan onze oplossingen per subsector of neem direct contact op met een van onze veiligheidsexperts.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk