Zakelijke dienstverlening en bouw

Uw kantoorgebouw of terrein optimaal beveiligd
hoge kantoorgebouwen blauw

(Collectieve) beveiliging en veiligheid in kantoorgebouwen en op bedrijventerreinen

Kantoorgebouwen, bedrijven- en industrieterreinen hebben te maken met een dagelijkse stroom aan goederen en personen. Goed doordachte beveiliging is van groot belang om de bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen, maar ook om vandalisme en diefstal tegen te gaan, ook buiten kantooruren. De veelzijdigheid die gevraagd wordt voor een complete beveiligingsaanpak is aan G4S goed besteed. G4S is wereldwijd actief met beveiligingsoplossingen op maat, van receptiedienstverlening en surveillancediensten tot de inzet van geavanceerde technologieën en het verzorgen van training en opleidingen.

G4S biedt een totaaloplossing op het gebied van veiligheid en beveiliging

Vandalisme en diefstal tegengaan en het vergoten van het veiligheidsgevoel in kantoorgebouwen en op bedrijfsterreinen zijn belangrijke doelstellingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. G4S biedt een uitgebreid aantal diensten om deze, en andere, doelstellingen te behalen middels een veelzijdige, en indien gewenst, collectieve aanpak. De juiste combinatie van de inzet van beveiligingspersoneel, technologie en kennis verhoogt uiteindelijk de mate van beveiliging en veiligheid voor uw personeel en klanten.

De optimale beveiliging van uw kantoor of terrein

Het verzorgen van veiligheid en beveiliging in kantoorgebouwen en op bedrijfs- en industrieterreinen zijn disciplines waarin G4S zeer bekwaam is. U kunt zich focussen op uw bedrijfsvoering en dienstverlening terwijl G4S de security (beveiliging) en safety (voorkomen van onveilige situaties) binnen en rond uw onderneming waarborgt.

Wilt u meer weten? Bekijk dan onze oplossingen per subsector of neem direct contact op met een van onze veiligheidsexperts.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk