Secure Solutions

Securing Your World

Of het nu gaat om de veiligheid van mensen, gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Als het om beveiligen en veiligheid gaat, is G4S van alle markten thuis. G4S analyseert de situatie, denkt mee en voorziet u van de juiste mensen en de nieuwste technieken.

Het laatste nieuws

Camera bij gebouw

Technologie zorgt voor meer rendement zolang het integraal onderdeel is van veiligheidsaanpak

René Hiemstra, Director Risk Advisory, geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer vertelt hij over de invloed van innovatie en technologie op de veiligheidsbranche.
G4S alarmcentrale centralisten

Het alarm gaat af, wat gebeurt er dan?

Beveiliging van een gebouw, of het nou een winkel, school, magazijn of woning is, gebeurt vaak met een alarm. Zo’n alarm gaat bijvoorbeeld af als er een deur open gaat, terwijl het alarm aan is gezet. Dat is bekend. Maar wat gebeurt er daarna? Velen denken dat de er dan binnen 5 minuten politie komt, maar dat is niet zo.
brussels airport terror

Preventieve maatregelen verkleinen impact aanslag

G4S Risk Advisory geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer is het de beurt aan Michiel de Weger, Executive Risk Advisor, die vertelt over de toegenomen terrorismedreiging en wat dit betekent voor organisaties.
mobiel surveillant G4S

Collectieve beveiliging voor bedrijven in Flevoland

Bij het voorkomen van inbraak, criminaliteit en onveiligheid richten ondernemers zich meestal vooral op hun eigen gebouw en eigen bedrijfsterrein. Daarmee missen ze signalen in de omgeving die kunnen duiden op het plannen van misdaden. Collectieve beveiliging van bedrijventerreinen biedt uitkomst.
Bezoek HMP Parc

Family program van G4S brengt recidive drastisch terug

Family program van G4S brengt recidive drastisch terug: In het Verenigd Koninkrijk beheert G4S een aantal gevangenissen. In een ervan worden bijzondere resultaten geboekt in het terugdringen van recidive door toepassing van gezinsinterventies.
Binnenhof Den Haag

Politiek moet meer kijken naar inzetten private veiligheidsindustrie

René Hiemstra, Director Risk Advisory, geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer gaat het over het veiligheidsbeleid van de overheid en de rol van de private beveiligingsindustrie.
G4S alarmcentrale centralisten

De G4S Alarmcentrale is klaar voor de toekomst

Het hart van onze alarmcentrale is vervangen. Nu is onze centrale nog beter voorbereid op toekomstige technische ontwikkelingen en klantvragen.
winkelend publiek

Predictive profiling wordt gemeengoed in Nederlandse beveiligingssector

René Hiemstra, Director Risk Advisory, geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer vertelt hij over het inzetten van predictive profiling als instrument om beveiligingsrisico’s in te perken.

G4S Alarmcentrale en opvolging

Bekijk de video over de G4S Alarmcentrale en opvolging

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Algemene vragen

Receptie G4S