Overheidsondersteunende diensten

Voor toezicht en handhaving in het publieke domein doet u een beroep op de professionals van G4S.
BOA bij auto

Toezicht publiek domein uitbesteden

Als gemeente bent u onder andere verantwoordelijk voor de leefbaarheid en u wil graag tegemoet komen aan de roep om meer zichtbaar toezicht op straat. Wanneer u het toezicht uitbesteedt aan de professionals van G4S kunt u flexibeler inspelen op verschuivende prioriteiten en seizoenspieken. Bijvoorbeeld als er plotseling behoefte bestaat aan extra toezicht bij evenementen of calamiteiten. Daarnaast bent u verzekerd van continue inzetbaarheid.

De toezichthouders van G4S zijn gemotiveerd, zorgvuldig gescreend en beschikken over alle benodigde papieren. U heeft geen omkijken meer naar zaken als werving, opleiding, roosters of vervanging bij ziekte. G4S levert de mensen, ù bepaalt wat ze gaan doen. Zo behoudt u als gemeente altijd de regie over uw eigen toezicht- en handhavingsbeleid.

Hoe gaat G4S te werk?

De medewerkers van G4S zijn breed inzetbaar in het publieke domein: van stadspark tot winkelcentrum, van uitgaansgebied tot probleemwijk. Als parkeercontroleur of als toezichthouder op straat, maar bijvoorbeeld ook als controleur in het openbaar vervoer. Naast toezichthouders levert G4S als enige partij in Nederland ook medewerkers met opsporingsbevoegdheid. De Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) kan handhavend en verbaliserend optreden ten aanzien van overtredingen van feiten, als parkeerovertredingen of milieuovertredingen. 

Waarom G4S?

Wilt u meer informatie over de activiteiten van G4S binnen het publieke domein? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Algemene vragen

Receptie G4S

Offerte aanvragen

G4S Centralist Alarmcentrale

Afdeling Tender management