Securing Your World

Case Study Witteveen+Bos

Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Bij advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos staat kwaliteit hoog in het vaandel. De organisatie maakt bewuste keuzes in haar bedrijfsfilosofie. Of het nu gaat om de aanpak van projecten of de manier van werken, overal is over nagedacht. Hoge kwaliteit en service, dat staat centraal. En dat wordt ook van de partners in business verwacht.

„Witteveen+Bos pakt projecten op een bijzondere manier aan”, vertelt Ems van Ewijk, hoofd huisvesting en faciliteiten. „We zoeken naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en voelen ons tegelijkertijd maatschappelijk verantwoordelijk. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is bij ons het uitgangspunt. Onze projecten spelen zich af op de vakgebieden water, infrastructuur, bouw, ruimte en milieu. 

Het bedenken van goede concepten en ontwerpen van technisch uitvoerbare oplossingen is onze kracht, het bouwen, financieren en beheren van de werken laten we over aan andere partijen. We treden op als flexibele speler; waar nodig werken we samen met andere organisaties om zo het sterkste team te kunnen formeren. Hiermee bedienen we onze opdrachtgevers optimaal en onderscheiden we ons van collega-bureaus.”

Download het volledige artikel in PDF: Witteveen+Bos