Week van de Veiligheid: Bent u voorbereid op criminaliteit?

06 oktober 2016

Van 10 t/m 16 oktober is het de Week van de Veiligheid. Van de overheid krijgt u elke dag via de radio een tip voor veilig ondernemen. Zo is er elk jaar weer extra aandacht voor onveilige situaties, waarvan u zich mogelijk niet bewust was. U zult zich wellicht herkennen in (on)veilige situaties in de reclames. Weet u al hoe u dat aanpakt, dat ‘Veiliger ondernemen’? Misschien nog niet, daarom vullen wij de dagelijkse tips aan met een concrete oplossing.

Dagelijkse praktijk

Elke dag zullen wij via Twitter een tip voorzien van uitleg. Zo kunt u vandaag nog beginnen met veiliger ondernemen. Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat uw personeel veiliger werkt. Of met ideeën hoe u om kunt gaan met (te veel) cash geld in uw zaak.

Veiligheid is een breed begrip

De kop van dit artikel geeft het al aan, veiligheid kent vele aspecten. Zo wilt u dat uw personeel veilig kan handelen bij een ongeval (EHBO en BHV) of juist bij een overval (RAAK-principe). Daarnaast is voorkomen altijd beter dan genezen, dus wilt u bijvoorbeeld dat uw geld veilig in een kluis of op de bank staat. Zo behoudt u een gezond bedrijf én uw nachtrust omdat het allemaal goed geregeld is.

Veiligheid is wat ons drijft

Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een veilige woon, werk en leefomgeving. Ieder mensenleven telt! Dagelijks werken wij wereldwijd met 610.000 mensen aan veiligheid.

Nu al nieuwsgierig naar de tips voor veilig ondernemen? Bekijk ze hier!

    Contact details

    Media Enquiries

About G4S

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Dit doet de organisatie door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met ruim 611.000 medewerkers in meer dan 100 landen, waarvan ruim 6.500 in Nederland.