CASH360 van G4S zorgt voor veiligere en efficiëntere manier van werken Nespresso

12 december 2016

Een standaardhandeling in een winkel is de kassavoorraad tellen aan het begin en einde van de werkdag, inclusief natuurlijk het afstorten van het geld bij de bank. Om deze handeling efficiënter te maken en bedrijven daarmee te ontzorgen heeft G4S CASH360 geïntroduceerd. Dit systeem is onlangs bij elf boutiques van Nespresso in Nederland geïmplementeerd. 

CASH360 is een volledig geautomatiseerd systeem dat contant geld beheert vanaf het verkooppunt tot de storting op de rekening. Het is een combinatie van instore technology (afstortkasten) en een beveiligde IT-infrastructuur, met daaraan gekoppeld een breed dienstenpakket. CASH360 is veilig, houdt het geldproces beheersbaar en de kosten in balans. Het is een professionele digitaliseringsslag, die tijdwinst voor medewerkers tot gevolg heeft. Ook is het een investering die de veiligheid vergroot, aangezien het ontvreemden van geld bemoeilijkt wordt. G4S heeft de CASH360-software ontwikkeld om ondernemers te ontzorgen en grote retailketens te ondersteunen in hun vraag naar kwaliteit. Kas- en telverschillen worden met deze oplossing tot een minimum beperkt en ook op de altijd wisselende vraag naar wisselgeld wordt efficiënter ingespeeld. Er zijn in totaal 22 CASH360-machines geïmplementeerd bij Nespresso. De volledige implementatie bij alle boutiques nam twaalf werkdagen in beslag. 

Nespresso werkt nu enige tijd met CASH360 en is er ontzettend tevreden over: ‘Het systeem draagt bij aan een efficiënte en veilige manier van werken in onze boutiques’.

Lees meer over CASH360


    Contact details

    Media Enquiries

About G4S

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Dit doet de organisatie door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met ruim 611.000 medewerkers in meer dan 100 landen, waarvan ruim 6.500 in Nederland.