Securing Your World

De veiligheid van patiënten en personeel in en rond GGZ-instellingen

Maximale veiligheid in en rond GGZ-instellingen

Patiënten, personeel en bezoekers van GGZ-instellingen kunnen te maken krijgen met een gevoel van onveiligheid. Een instelling waarin situaties van agressie, plotselinge stemmingsveranderingen en verslavingsverschijnselen aanwezig zijn, vraagt om een specifieke manier van beveiligen. Speciaal voor GGZ-instellingen opgeleide beveiligers, die precies weten hoe ze met bepaalde situaties en hevige emoties om moeten gaan, zijn noodzakelijk. G4S is daarmee de ideale partner op het gebied van safety en security voor GGZ-instellingen.

Optimaliseer veiligheid en verminder de risico’s in GGZ-instellingen

G4S biedt een totaaloplossing op maat om de veiligheid in en rond GGZ-complexen te vergroten. De beveiligingsmaatregelen van G4S zijn gericht op de veiligheid van zowel de cliënt als op die van personeel en de directe omgeving van de GGZ-instelling. Wij stemmen ons beveiligings- en bewakingsniveau af op de zwaarte van een specifieke afdeling en de gehele inrichting.

Ook leveren wij zorgspecialisten voor bijvoorbeeld jeugdzorg, verslavingszorg en psychiatrische zorg. Dit kan via verschillende werkvormen; denk bijvoorbeeld aan detachering, werving & selectie of bemiddeling van een ZZP’er. Van een enkele medewerker tot complete (interim)teams.

G4S Cashmanagement voor GGZ-instellingen

G4S biedt, naast beveiliging, ook cashmanagement oplossingen. Wij verzorgen het parkeerbeheer in de vorm van parkeerautomaten servicing en het beveiligd waardetransport waaronder de aanvoer van contant geld voor bijvoorbeeld onder curatele gestelde patiënten.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

Optimale veiligheid in GGZ-instellingen

G4S biedt een totaaloplossing op maat voor GGZ-instellingen. Onze speciaal opgeleide beveiligers in combinatie met ons elektronisch toezicht en cash management oplossingen zorgen ervoor dat patiënten, bezoekers en personeel zich veiliger voelen. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant