Securing Your World

Veiligheid in en rondom verpleeg- en verzorgingshuizen

Maximale veiligheid in en rond verpleeg- en verzorgingshuizen

Verzorgingshuizen vragen om een specifieke aanpak van beveiliging. Door het open karakter kunnen deze instellingen eenvoudig betreden worden en een continu bemande receptie is lang niet altijd aanwezig. Ook buiten het verzorgingstehuis zijn de bewoners niet altijd vrij van risico’s terwijl het verantwoordelijkheidsgevoel niet stopt bij de deur.

Het veiligheidsgevoel van bewoners, bezoekers en personeel is daarom een belangrijk onderwerp binnen een goede bedrijfsvoering van verzorgingshuizen. Professionele beveiliging die de veiligheid, en daarmee het welzijn van alle betrokkenen, waarborgt is een geruststellende oplossing. G4S biedt u die oplossing. Aan de hand van een gedetailleerde risico-inventarisatie stelt de beveiligingsexpert een integraal en betrouwbaar beveiligingsadvies op: een compleet overzicht van de risico’s en de te nemen maatregelen. 

G4S Cash Management voor zorginstellingen

Naast beveiliging biedt G4S verpleeg- en verzorgingshuizen ook cashmanagement oplossingen zoals beveiligd geld- en waardetransport en parkeerbeheer in de vorm van parkeerautomaten servicing en de afvoer van contant geld. Het geldtransport van G4S zorgt voor de aanvoer van contant geld, zodat bewoners voldoende contant geld tot hun beschikking hebben. Bewoners hoeven niet meer met hun pinpas over straat.

Verpleeg- en verzorgingshuizen optimaal beveiligd

G4S biedt verzorgingshuizen een totaaloplossing om de veiligheid te optimaliseren. Na een inventarisatie van de specifieke behoeftes wordt een beveiligingsplan op maat opgesteld. De gecombineerde inzet van speciaal opgeleid personeel, technologieën en kennisdeling (advies en training) zorgen uiteindelijk voor een verhoogd veiligheidsgevoel voor bewoners, bezoekers en personeel.

Onze diensten bestaan onder andere uit: 

G4S verhoogt de veiligheid in verpleeg- en verzorgingshuizen

G4S is uw ideale beveiligingspartner en biedt een totaaloplossing voor verzorgings- en verpleeghuizen die de security (beveiliging) en safety (voorkomen van onveilige situaties) optimaal garanderen. Onze speciaal opgeleide beveiligers in combinatie met elektronisch toezicht en cash management oplossingen zorgen ervoor dat bewoners, bezoekers en personeel zich veilig kan voelen. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant