De totaaloplossing van beveiliging in ziekenhuizen

Veiligheid in en om ziekenhuizen

Een ziekenhuis is een open instelling waar iedereen toegang toe heeft. De kans bestaat dat men te maken krijgt met heftige emoties, als onmacht en verdriet of zelfs agressie. Dit betekent dat zorg en veiligheid dicht bij elkaar liggen. De veiligheidsrisico’s waarmee ziekenhuizen te maken hebben, moeten tot een minimum worden teruggebracht, zodat patiënten, bezoekers en personeel zich veilig voelen. 

De optimale beveiliging van ziekenhuizen volgens G4S

G4S is er op gericht het veiligheidsgevoel in ziekenhuizen te optimaliseren. Wij maken een analyse van de beveiligingsproblematiek en dragen een totaaloplossing op maat aan. Hierbij kan gedacht worden aan een combinatie van mensen, speciaal opgeleide zorgbeveiligers, technologische oplossingen en kennisdeling, zoals advies en training. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat men zich veilig kan voelen in uw ziekenhuis en u zich volledig kunt richten op de kwaliteit van uw zorgverlening.

G4S Cash Management en parkeerbeheer voor ziekenhuizen

De G4S veiligheidsoplossingen voor ziekenhuizen moeten veiligheidsrisico’s tot een minimum terugbrengen. Het gebruik van contant geld binnen- en op het buitenterrein brengt ook risico’s met zich mee. Om deze te beperken, biedt G4S ook diverse Cash Management diensten aan, zoals beveiligd geld- en waardetransport en parkeerbeheer.

Onze diensten op het gebied van ziekenhuisbeveiliging bestaan onder andere uit:

  • Cameratoezicht in ziekenhuis, parkeergarage en buitenterrein 
  • Aanwezigheid speciaal opgeleide beveiligers (zorgbeveiligers)
  • Alarmopvolging 
  • Consultancy
  • Advies en training personeel (security awareness, rampenoefening, calamiteitentraining) 
  • Geldtransport (aan- en afvoer van contant geld) 

Optimaliseer de veiligheid in uw ziekenhuis met G4S

G4S is specialist in veiligheid, maar biedt ook cashmanagement diensten voor ziekenhuizen. Wij bieden alleen totaaloplossingen die aan de hoogste eisen voldoen. Met de inzet van onze professionele zorgbeveiligers, adviseurs, camerasystemen en cashoplossingen combineert u een uitstekende dienstverlening met een vergroot veiligheidsgevoel bij patiënten, bezoekers en personeel. Hiermee dragen wij bij aan het Veiligheids Management Systeem van uw ziekenhuis. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant