Securing Your World

De totale beveiliging van havens en luchthavens

De veiligheid van havens en luchthavens

De beveiliging van de Nederlandse zee- en luchthavens gaat verder dan de controle van passagiers, goederen en transportmiddelen. De complexiteit van de (lucht)havengebieden brengt een breed scala aan veiligheidseisen en risico’s met zich mee. Denk aan illegale invoer en de onvermijdelijke terroristische dreiging. Het beperken van deze risico’s en het voldoen aan de strenge veiligheidseisen vraagt om een specialistische aanpak. G4S biedt havens en luchthavens een totaaloplossing op maat. Alleen een goed gecombineerde inzet van mensen, technologieën en kennisdeling maakt het mogelijk de gecompliceerde processen en terreinen te beveiligen op een effectieve en klantvriendelijke manier.

Marktleider in beveiliging op luchthavens

G4S is wereldwijd specialist in het beveiligen van luchthavens, vliegtuigmaatschappijen en aanwezige middenstand. G4S biedt een uitgebreid pakket diensten, volledig toegespitst op de specifieke behoeften van de luchtvaartbranche. Met meer dan tien jaar internationale ervaring is G4S marktleider in deze branche en de juiste partner voor een effectieve en klantvriendelijke beveiliging.

Beveiliging van zeehavens en -gebieden

Speciaal voor havenbedrijven biedt G4S diensten gericht op het voldoen aan de ISPS-code om te kunnen participeren in het internationale scheepvaartverkeer. G4S is in staat om, op een flexibele wijze, de vraag naar specifieke expertise en gekwalificeerd beveiligingspersoneel in te vullen.

G4S Cash Management voor (lucht)havens

Safety en security zijn de belangrijkste speerpunten op (lucht)havens, maar ook het verwerken en transporteren van geld en waarde zijn risicovolle activiteiten. G4S biedt verschillende cashmanagement oplossingen om de kans op diefstal en fraude van contant geld te verkleinen in de vorm van beveiligd geldtransport en geldverwerking. Tevens biedt G4S waardetransport en -opslag aan voor waardevolle zendingen.

Wilt u meer weten? Bekijk dan onze oplossingen per subsector of neem direct contact op met een van onze veiligheidsexperts.

Naar het contactformulier

Case study

Ook interessant