Securing Your World

Internationale grensbewaking voor optimale binnenlandse veiligheid

G4S veiligheid in binnen- en buitenland

De binnenlandse veiligheid begint bij effectieve grensbewaking. Het belangrijkste doel hierin is het tegenhouden van personen die van plan zijn schade aan te richten en personen die illegaal in het land willen verblijven. Optimale beveiliging en veiligheid aan de internationale grenzen verhoogt direct de algemene veiligheidsbeleving voor burgers. Hoewel in Nederland de grensbewaking in handen ligt van de Koninklijke Marechaussee en de Douane is G4S met haar internationale ervaring in staat een waardevolle bijdrage te leveren.

Wat kan G4S betekenen voor de veiligheid in binnen- en buitenland?

G4S is zich bewust van de werkzaamheden, uitdagingen en al het overige dat bij het bewaken van de grenzen komt kijken. We beschikken over internationale expertise op het gebied van risicoconsultancy, techniek, projectmanagement en logistiek. Deze expertise gebruiken we om samen met de immigratie- en grensbewakingsautoriteiten, effectieve grensbeveiligingsdiensten te leveren.
Door diensten aan te bieden op het gebied van grensbewaking assisteert G4S overheden in de hele wereld bij het opbouwen en behouden van het vertrouwen in grensveiligheid en het verlagen van operationele kosten.

Onze diensten bestaan uit:

G4S en de veiligheid in binnen- en buitenland

G4S erkent dat veilige en gunstige oplossingen ontstaan uit inzicht in de uitdagingen die de bescherming van internationale grenzen met zich meebrengen. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant