Securing Your World

Veiligheid van overheden in binnen- en buitenland

Veiligheid en beveiliging van faciliteiten en personeel van overheden in binnen- en buitenland

Het is voor overheden van vitaal belang dat de veiligheid van personeel en gebouwen, zoals ambassades, in het buitenland optimaal is. Goede beveiliging draagt indirect bij aan het behouden en eventueel uitbreiden van de internationale betrekkingen. G4S werkt wereldwijd samen met regeringen in de hele wereld om hen op beveiligingsgebied bij te staan.

Dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging

G4S biedt een uitgebreid aantal diensten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Het gaat hier om diensten als ambassadebeveiliging, personeelsmanagement, veiligheidstrainingen en het beveiligen van faciliteiten in het buitenland. Een geconsolideerde aanpak zorgt er uiteindelijk voor dat veiligheidsuitdagingen kunnen worden omgezet in kansen voor nog betere prestaties. Dit betekent voor onze klanten optimale bescherming van personeel en faciliteiten.

Onze diensten bestaan uit:

G4S en Buitenlandse Zaken

G4S is reeds ervaren met de veiligheidsproducten en -diensten die overheden nodig hebben om personeel en faciliteiten in binnen- en buitenland te beveiligen. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant