Securing Your World

De veiligheid van objecten en terreinen van defensie

Ondersteunen bij succesvolle inzet van defensie in binnen- en buitenland

De gebeurtenissen in de wereld bevestigen dat strijdkrachten overal in de wereld te maken hebben met ernstige en continu aanwezige veiligheidsrisico’s in binnen- en buitenland. G4S werkt samen met overheden in de hele wereld bij het ondersteunen van hun (inter)nationale defensie-activiteiten. Wij beschikken over de ervaring en kennis voor het werken in zeer verschillende culturele en fysieke omgevingen. Het aantal uitzendingen naar oorlogsgebieden en militaire trainingen is toegenomen waardoor de behoefte aan het uitbesteden van veiligheidsdiensten als de bewaking van objecten is vergroot.

G4S biedt defensie een totaaloplossing in veiligheid

G4S heeft jarenlange ervaring in het samenwerken met defensie. Door de opgedane kennis en expertise weten wij de beveiliging van militaire terreinen en objecten verder te optimaliseren. G4S beschikt over gediplomeerde medewerkers die, naast toegangs- en pascontroles, ook advies en training geven aan militair personeel. Daarnaast maken wij risico-analyses en rapportages over hoe de beveiliging van terreinen en objecten zo optimaal mogelijk gemaakt kan worden. G4S is tevens actief in oorlogsgebieden waarbij onze internationale tak assisteert bij beveiligingstaken in deze risicogebieden.

Onze diensten bestaan uit:

G4S voor optimale ondersteuning van defensie in binnen- en buitenland

G4S is het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van de wereld. Onze ervaring en kennis gebruiken wij bij het ondersteunen van overheden voor de succesvolle inzet van strijdkrachten in binnen- en buitenland. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant