Securing Your World

De optimale beveiliging en cash solutions bij de lokale overheid

Minimaliseer overlast en zorg voor een veiliger gevoel onder burgers

Steeds meer gemeenten en steden krijgen te maken met gevallen van overlast, agressie en geweld in wijken en op straat. Zwerfvuil, hangjongeren en auto’s die verkeerd geparkeerd staan, zijn veel voorkomende problemen. Preventieve controle, het aanspreken van mensen en parkeercontrole door Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) zorgen ervoor dat incidenten afnemen. G4S is gespecialiseerd in het handhaven van de orde op straat en is aanwezig op de juiste plekken. G4S biedt beveiligingsoplossingen voor gemeentes en stadsdelen.

Vergroot de veiligheid binnen de lokale overheid

G4S heeft als doel de veiligheid voor lokale overheden te vergroten. Na het uitvoeren van een risico-inventarisatie wordt, samen met de opdrachtgever, een specifiek beveiligingsplan opgesteld. Hierbij kan gedacht worden aan fysieke en technologische beveiliging, maar ook aan het uitbesteden van bijvoorbeeld parkeerbeheer en cash management diensten. Voor het publieke domein biedt G4S diensten om de leefbaarheid in gemeenten te vergroten. Van toezicht op straat tot Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) met bevoegdheid tot verbaliseren.

G4S biedt Cash Solutions

De Cash Solutions die G4S biedt, zijn specifiek gericht op lokale overheden. Dit zijn bekende diensten als waardetransport en geldverwerking om cash opbrengsten uit balie diensten veilig af te voeren en te verwerken, parkeerbeheer en het servicen van parkeerautomaten.

De diensten van G4S bestaan onder andere uit:

Een totaaloplossing voor de lokale overheid

G4S creëert een totaaloplossing voor de lokale overheid. Door preventieve aanwezigheid, het tijdig signaleren van incidenten, handhaving van het parkeerbeleid en het adviseren van de lokale overheid dragen wij bij aan een positieve veiligheidsbeleving binnen gemeenten. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Case study

Ook interessant