Securing Your World

Veiligheid op universiteiten en het beveiligen van scholengemeenschappen

Het beveiligen van onderwijsinstellingen

Universiteiten, scholen en onderwijsinstellingen zijn open instellingen waar veel verschillende mensen samenkomen. Door preventief toezicht door professionele en goed opgeleide beveiligers wordt de veiligheidsbeleving bij studenten, medewerkers en leveranciers verhoogd. Daarnaast moet het uitbreken van brand en andere calamiteiten worden voorkomen en moet de juiste actie worden ondernomen wanneer dit zich toch voordoet. De inzet van een beveiligingsbedrijf is onmisbaar geworden voor diensten als objectbeveiliging en toezicht. Deze diensten in combinatie met advies en training voor uw medewerkers verlagen uiteindelijk de kans op calamiteiten.

G4S biedt scholengemeenschappen en universiteiten een totaaloplossing in veiligheid

G4S heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van scholen en universiteiten. Naast objectbeveiliging en nachtbewaking zijn wij gespecialiseerd in mobiele surveillance op campussen door middel van beveiligers per mountainbike. Door onze preventieve aanwezigheid, zorgen wij dat inbraak en vandalisme worden tegengegaan. Daarnaast verzorgt G4S advies (bijv. opstellen van noodplannen) en trainingen (bijv. BHV) op het gebied van veiligheid.

Opslag en fulfillment van examenopgaven

G4S verzorgt voor een groot aantal onderwijsinstellingen de opslag en fulfillment van examenopgaven. Het uitbesteden aan G4S minimaliseert de kans dat de examens in handen komen van onbevoegden waarmee examenfraude kan worden uitgesloten en imagoschade kan worden voorkomen.

Onze diensten bestaan uit:

Optimale veiligheid voor scholengemeenschappen en universiteiten

G4S optimaliseert de veiligheid voor onderwijsinstellingen. Onze beveiligers bewaken terreinen en objecten en zorgen ervoor dat het veiligheidsgevoel voor studenten en personeel wordt vergroot. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Case study

    Ook interessant