Securing Your World

Beveiliging van kantoren en uitvoeren van waardetransport voor de Rijksoverheid

De Rijksoverheid voert taken uit die centraal staan in de hele samenleving.

Van instellingen zoals de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en het UWV, tot aan het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst. De dienstverlening van deze instellingen brengt diverse veiligheidsrisico’s met zich mee. Deze moeten worden geminimaliseerd om het veiligheidsgevoel van medewerkers binnen de rijksoverheid te vergroten. Daarnaast moeten waardedocumenten, eindexamens, pasjes, gevoelige en vertrouwelijke informatie buiten bereik van onbevoegden blijven. De diversiteit van deze en vele andere risico’s vraagt om een beveiligingsaanpak op maat.

G4S biedt de Rijksoverheid optimale veiligheid en cash solutions

G4S is het grootste particuliere beveiligingsbedrijf in de wereld. Onze uitgebreide expertise en kennis worden ingezet voor optimaal beveiligd waardetransport en de beveiliging van rijksoverheidskantoren en werknemers. De beveiligers van G4S zijn speciaal opgeleid in security awareness, objectbewaking, frontoffice services en waardetransport. G4S biedt naast waardetransport ook een veilige opslag van waardedocumenten, eindexamens, pasjes en accijnszegels. Dit alles om het risico van diefstal en fraude te minimaliseren. Tevens verzorgt G4S advies en training in onder andere BHV en brandveiligheid.

Onze diensten voor de Rijksoverheid bestaan uit:

Een totaaloplossing voor de Rijksoverheid

G4S creëert een totaaloplossing voor de Rijksoverheid. Wij zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel bij ambtenaren en geven advies en training voor het geval van onveilige situaties en brand.

G4S Cash Solutions zorgt onder andere voor een optimaal waardetransport en opslag van documenten, pasjes, zegels met waarde. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Ook interessant