Securing Your World

Optimale beveiliging op en rondom bouwterreinen

Veiligheidsrisico’s op bouwprojecten en -terreinen

Bouwterreinen hebben te maken met een groot aantal veiligheidsrisico’s. De afwezigheid van sociale controle buiten werktijd en de aanwezigheid van waardevolle machines, gereedschap en installaties vergroten de kans op diefstal en vandalisme. De financiële schade en het tijdsverlies die daardoor kunnen ontstaan, maakt de inzet van beveiligingsmaatregelen tot een noodzaak. De inzet van surveillance en beveiliging in combinatie met technologische oplossingen kunnen al snel zorgen voor een optimale veiligheidssituatie.

Naast beveiliging is veiligheid een steeds belangrijker aspect binnen de bouw. G4S is VCA gecertificeerd, hiermee is een veilige werkwijze binnen uw projecten gegarandeerd. Tevens kunnen G4S medewerkers ingezet worden bij werkplekinspecties en toolboxen (veiligheidsbijeenkomsten)

De optimale beveiliging van bouwlocaties

G4S verzorgt de totale veiligheid en beveiliging van bouwlocaties. Onze deskundige beveiligers zijn breed opgeleid en kunnen ingezet voor diverse vormen van beveiliging zoals receptiebeheer, toegangscontrole, surveillance, inspecties van aannemers en werklieden op het terrein. Daarnaast biedt G4S diensten, advies en training aan op het gebied van veiligheid voor uitvoerend personeel. Met de inzet van personeel en kennisoverdracht gecombineerd met de juiste technologie maakt G4S het mogelijk de veiligheidsrisico’s, en daarmee de financiële schade, te minimaliseren.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

Meer weten over hoe u uw bouwlocatie beter kunt beveiligen?

G4S staat voor veiligheid, service en deskundigheid. Door gebruik te maken van de diensten van G4S kiest u voor een partij die weet hoe risico’s als diefstal, vernieling en ongevallen beperkt kunnen worden. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier