Securing Your World

G4S beperkt de veiligheidsrisico’s voor productie en opslagbedrijven

Veiligheidsrisico’s van productie- en opslagbedrijven

Productie- en opslagbedrijven kenmerken zich door een enorme bedrijvigheid. Het is een continu komen en gaan van personen en goederen. De grootte en locatie (bedrijventerrein) van deze bedrijven, maar ook de aanwezigheid van kostbare materialen en producten vergroot de kans op diverse veiligheidsrisico’s. Risico’s op aanrijdingen, maar ook als diefstal moeten tot een minimum beperkt worden. G4S biedt hiervoor personele en technologische oplossingen, maar ook het adviseren en trainen van personeel behoort tot de mogelijkheden.

De optimale beveiliging van productie-, opslag- en distributiecentra

G4S is specialist in een totale beveiliging op maat van productie- en opslagbedrijven. Een combinatie van verschillende diensten als toegangscontrole en surveillance, maar ook de registratie van te laden en te lossen goederen zorgen voor een optimale beveiliging. Daarnaast geeft G4S advies en training in veiligheid, EHBO en BHV. De veelzijdigheid en expertise van G4S maakt het mogelijk de veiligheidsrisico’s tot een minimum te beperken.
 
Onze diensten bestaan onder andere uit:

Beveiligingsdiensten van G4S voor productie- en opslagbedrijven

G4S is de grootste particuliere beveiliger van Nederland. De kennis en ervaring die daarmee gepaard gaan, zorgen ervoor dat de veiligheid van productie- en opslagbedrijven geoptimaliseerd kan worden. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier