Securing Your World

Service en beveiliging als totaaloplossing in de zakelijke dienstverlening

Beveilig uw kantoor in combinatie met een optimale service naar uw klanten

Zakelijke dienstverleners hebben dagelijks te maken met een stroom aan binnenkomende en uitgaande goederen en personen die op een klantvriendelijke en professionele wijze ontvangen moeten worden. Naast een nette ontvangst moeten medewerkers, klanten en leveranciers zich veilig voelen op uw locaties. Goed doordachte beveiliging is van groot belang om uw bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen, maar bijvoorbeeld ook om diefstal tegen te gaan. De veelzijdigheid die gevraagd wordt voor een complete beveiligingsaanpak is aan G4S goed besteed.

Vergroot veiligheid en denk klantvriendelijk

Klanten binnen de zakelijke dienstverlening zetten G4S in met het doel de klantvriendelijkheid en de veiligheid te vergroten. Door de inzet van hoog gekwalificeerde servicegerichte receptionisten, beveiligingspersoneel en het verzorgen van advies en training, zoals BHV en hoe te handelen in onveilige situaties zorgt G4S voor de totale beveiliging van uw pand, kantoor en eventueel bedrijfsterrein.

Onze diensten bestaan uit:

G4S verhoogt veiligheid en het serviceniveau door het aanbieden van een totaaloplossing

G4S heeft veel ervaring met de vele verschillende wensen en eisen die organisaties binnen de zakelijke dienstverlening hebben op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wilt u meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier

Case study