CASH360

Zorgeloos ondernemen is succesvol ondernemen

Totaaloplossing voor contanten

Consumenten hechten nog altijd aan contanten en ondernemers willen die betaalmogelijkheid graag handhaven voor hun klanten. Of het nou om een kleine zelfstandige gaat of om een grote keten, iedere ondernemer heeft belang bij een veilig en efficiënt toonbankbetalingsverkeer. Het inrichten van een degelijk contant geldproces verdient evenveel aandacht als het creëren van een betrouwbaar elektronisch betalingssysteem. Veiligheid en efficiëntie zijn dan ook de basisuitgangspunten van CASH360, de innovatieve cashmanagementoplossing van G4S.

CASH360 is een volledig geautomatiseerd systeem dat contant geld beheert vanaf het verkooppunt tot de storting op de rekening. Het is een combinatie van instore technology en een beveiligde IT-infrastructuur met daaraan gekoppeld een breed dienstenpakket gericht op people, cashmanagement, finance en security en afgestemd op de specifieke behoeften van de ondernemer. CASH360 is veilig, houdt het geldproces beheersbaar én de kosten in balans. Zorgeloos contant geld verwerken voor elke ondernemer, daar draait het om.

Het verhaal van HMSHost Schiphol

Een kopje koffie voor vertrek, een hapje tijdens het wachten, een snack voor onderweg. Op Schiphol kunnen reizigers hiervoor terecht bij bijna honderd gelegenheden. HMSHost exploiteert ruim 70 van deze horecapunten op de luchthaven, waarin dagelijks grote hoeveelheden contant geld omgaan.

Dennis Hoogreef, director IT & Facilities bij HMSHost, vond in CASH360 dé oplossing om het verwerken van al die munten en biljetten tot een efficiënt en flexibel proces te maken: “CASH360 beloofde een volledig geautomatiseerd systeem te zijn dat kon worden aangepast aan onze specifieke behoeften. Dat was precies wat ik zocht, want ik wilde een systeem dat aansloot op onze financiële administratie én dat rekening kon houden met de strikte veiligheidsvoorschriften van de luchthaven.”

 

Lees verder Efficiënt en flexibel contant geld verwerken

 

CASH360 | Veilig en efficiënt contant geld verwerken

Crime prevention    
het minimaliseren van veiligheidsrisico’s

Continuity                
continue borging van het geldproces

Cashflow                  
snel giraal beschikken over contante omzet

Customer Focus       
optimale klanttevredenheid door eenvoudig betalen en voldoende aandacht

Convenience           
geen omkijken naar geldprocessen

Cost Efficiency        
contant betalen kost zo min mogelijk

Control                     
snel en volledig beheren van de geldstromen

Wilt u meer weten over CASH360? Maak dan een afspraak in ons Innovation Centre.

Ook interessant