Securing Your World

Risicomanagement en beveiligingsadvies

Of het nu gaat om de beveiliging en veiligheid van mensen, gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een specifieke aanpak, maar daarvoor moet u eerst de zwakkere plekken opsporen.

G4S heeft handige methoden ontwikkeld om de risico’s in uw organisatie grondig en objectief in kaart te brengen. Op basis van die analyse brengt G4S helder advies uit over hoe u beveiliging en veiligheid in uw organisatie kunt borgen.

Objectieve risicoanalyse

G4S heeft een uitgebreid aanbod van producten en diensten waarmee G4S op vrijwel elke beveiligingsvraag antwoord kan geven. Maar voordat we over beveiligers, camera’s of hekwerken beginnen, is een objectieve risicoanalyse noodzakelijk. Want waar zitten de zwakke plekken van uw organisatie? Is dat een onderbezette receptie, een onvoldoende getrainde BHV-organisatie? En hoe is het gesteld met de beveiligingsprocedures? Of ligt de oorzaak in onvoldoende security awareness?

Uitgebreid risicoprofiel voor uw bedrijf

Onze consultants kijken naar de aard van het bedrijf en de bedrijfsprocessen en stellen een uitgebreid risicoprofiel op. Elk bedrijf heeft een uniek bedrijfsprofiel wat een uniek risicoprofiel vereist. Daarbij hoort een plan van aanpak met de oplossing voor úw bedrijf. Passende maatregelen die de veiligheid vergroten en risico’s verkleinen. Geen kant-en-klare oplossingen, maar maatwerk waarbij G4S de efficiency van uw organisatie niet uit het oog verliezen door een goede balans te vinden tussen risico’s en maatregelen.

G4S onderscheidt vier soorten adviesverlening:

 • Risk Advisory (beveiligingsadvies)
  Diepgaande analyse van bedrijfsprocessen, beveiligingsmaatregelen en risicoprofiel ten behoeve van het opstellen van een gedetailleerd beveiligingsadvies
 • Technisch beveiligingsadvies
  Advisering over de inzet van technische beveiligingssystemen op basis van risicoprofiel
 • Safety Consultancy (veiligheidsadvies)
  Advisering op het gebied van risicoanalyse en veiligheidsmaatregelen (RI&E, opzetten certificering, opzetten zorgsystemen, advisering bedrijfsveiligheid, bedrijfsnoodplan, ontruimingstekeningen en vluchtrouteplattegronden, audits, brandveiligheidsrapportages en VCA trajecten)
 • Cash Risk Management 
  Diepgaande analyse rondom de beveiliging van de cashcyclus binnen uw organisatie.

Meer informatie of meteen een afspraak maken voor een objectieve risicoanalyse? Neem dan contact met ons op.

Naar het contactformulier