securing your world

Traffic Control

Het verkeer in goede banen leiden is een vak apart. De professionele verkeersregelaars van G4S Traffic Control zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming bij onder andere evenementen en bouwprojecten. G4S Traffic Control biedt mobiliteitsoplossingen op maat. Ook voor ad hoc oplossingen kunt u vierentwintig uur per dag op ons rekenen.

In een klein land als Nederland is een goede verkeersdoorstroming een uitdaging. G4S Traffic Control levert complete mobiliteitsoplossingen van verkeersplan tot uitvoering. Wij werken in verschillende sectoren, onder andere voor evenementenorganisaties, overheden, aannemers, bedrijven in de weg- en waterbouw en grote retailorganisaties.

Evenementen

Bij het organiseren van een evenement moet alles tot in de kleinste details geregeld zijn. G4S Traffic Control zorgt ervoor dat duizenden bezoekers op een prettige manier kunnen komen en gaan. Van verkeersregelaars tot bebording tot het inzetten van hostesses die uw gasten ontvangen: het kan allemaal onderdeel zijn van de juiste oplossing. Tijdens het evenement houden wij toezicht op het parkeerterrein. Als u wilt, kunnen wij zelfs bezoekers via een pendelservice ophalen en naar de plaats van bestemming brengen. Ook voor parkeerbeheer kunt u een beroep doen op G4S Traffic Control. Samen met u brengen we de situatie in kaart en stellen we een mobiliteitsplan op. Uiteraard is ook de uitvoering van dit plan bij ons in goede handen.

Bouwprojecten

Bij bouwwerkzaamheden op of rondom de openbare weg, moet u de veiligheid van uw medewerkers garanderen. G4S Traffic Control helpt u daar bij. Bij voorkeur adviseren wij u in een vroeg stadium. Maar in de dynamische bouwwereld is er regelmatig behoefte aan ad hoc oplossingen. Ook dan denken wij met u mee. Zo is de inzet van verkeersregelaars vaak sneller te organiseren dan een verkeersregelinstallatie (VRI). De flexibiliteit van verkeersregelaars is namelijk hoger, terwijl de kosten vaak lager zijn. Maar elke situatie is anders, dus ook als u behoefte heeft aan tijdelijke bebording of matrixborden, kunt u bij G4S Traffic Control terecht.

Verkeersregelaars van G4S

De verkeersregelaars van G4S Traffic Control zijn gecertificeerde professionals die werken conform de Regeling Verkeersregelaars. Alle medewerkers zijn in het bezit van het BRL 9101 certificaat, zodat ze bevoegd zijn om afzettingen te plaatsen en te beheren. Daarnaast beschikken zij desgewenst over een VCA, BHV certificaat, een certificaat Toegang tot het spoor of een certificaat Veiligheid langs de metrobaan. Naast het veilig regelen van het verkeer, onderscheiden onze verkeersregelaars zich door hun kennis, hulpvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Op die manier fungeren de verkeersregelaars van G4S als uw visitekaartje. Welke oplossing u ook kiest, wij regelen het voor u.

Wilt u meer weten over G4S Traffic Control? Neem dan contact met ons op via 020 - 514 88 09 (24/7 bereikbaar) of vul het contactformulier in.

Naar het contactformulier