Securing your world

Training en opleiding

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor veilige arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie, G4S biedt ondersteuning aan u en uw medewerkers in de vorm van trainingen en advies.

Werken aan veilige arbeidsomstandigheden

In overeenstemming met de Arbo-wet bent u als werkgever verplicht om gelijkwaardige en veilige arbeidsomstandigheden te creëren voor uw werknemers. In het geval van calamiteiten in de werkomgeving wilt u ervan verzekerd zijn dat uw medewerkers weten hoe zij moeten handelen. Of het nu gaat om een vrachtwagenongeluk, een brand in een kantoorpand of het omgaan met agressieve klanten. Als marktleider in veiligheidstrainingen biedt G4S een zeer uiteenlopend opleidingsaanbod.

Modulair opleidingsaanbod

De opleidingen van G4S kunnen toegesneden worden op uw specifieke situatie dankzij het modulaire opleidingsaanbod. Afhankelijk van uw wensen wordt een pakket samengesteld dat bestaat uit een combinatie van losse onderdelen uit het totale cursusaanbod. Het is uiteraard ook mogelijk om standaardcursussen te volgen.

Incompany of op locatie

G4S heeft een landelijk dekkend netwerk van trainingslocaties. Deze locaties bieden de ruimte om levensechte situaties te simuleren. G4S hanteert ook een allesomvattend mobiel concept voor incompany trainingen. Het voordeel hiervan is de directe toetsing in de dagelijkse praktijk.

Waarom een opleiding van G4S?

  • Marktleider in opleidingsactiviteiten en geïntegreerde veiligheidsconcepten
  • Meer dan 200 gespecialiseerde trainers
  • Groot netwerk van goed uitgeruste trainingscentra

Bekijk ons diverse opleidingsaanbod. Of neem voor meer informatie over cursussen contact met ons op.

Naar het contactformulier

direct inschrijven