Securing Your World

Brandweertrainingen

Het verbeteren en op peil houden van kennis en vaardigheden is een belangrijke activiteit van uw brandweerkorps.

De brandweer moet immers altijd paraat staan voor de meest uiteenlopende calamiteiten en heeft daarmee een zeer verantwoordelijke taak op het gebied van veiligheid. Het is daarom van groot belang dat iedereen binnen uw brandweerkorps goed opgeleid is én blijft. G4S helpt u graag bij het samenstellen van een optimaal trainings- en opleidingsprogramma.

Brandweertrainingen voor elk niveau

De trainingen worden conform internationale kwaliteitsnormen en maatstaven ontwikkeld en uitgevoerd. G4S is namelijk NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. U heeft de keuze uit brandweertrainingen en -opleidingen op diverse niveaus: van Manschappen tot en met Onderbrandmeester. De instructeurs zijn allemaal actief bij de brandweer en ten minste opgeleid tot oefenleider en onderbrandmeester.

Maatwerktrainingen en -oefeningen

Aan de hand van uw trainingsdoelstellingen stelt G4S een programma samen. U bepaalt welke scenario’s uit onze database u wilt oefenen en bij welke vestiging(en) dit gaat plaatsvinden. Een nieuw scenario uitwerken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt G4S u de mogelijkheid om een meerjarenplan op te stellen, waarbij u gebruikmaakt van onze oefencarrousel.

Realistische praktijktrainingen 

G4S heeft meerdere vestigingen waar u kunt trainen in reële situaties. U kunt dus overal in Nederland gebruik maken van onze diensten. Onze vestiging in Heerenveen is de grootste brandweervestiging. Op deze vestiging zijn o.a. een flashover-unit en een flashbox aanwezig, om onder realistische omstandigheden alle denkbare scenario’s te oefenen. De vele houtgestookte objecten maken dit centrum uniek in Nederland.

Dagopleidingen voor een sneller resultaat

Bij G4S kunt u naast trainingen ook een dagopleiding volgen. Hiermee boekt u veel tijdwinst ten opzichte van de regionale avondopleiding. Bovendien ligt het slagingspercentage bij G4S hoger dan het landelijk gemiddelde.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Naar het contactformulier


Ook interessant