Store of the Future

G4S is partner van Store of the Future, dat in juni 2015 haar deuren opende in Den Haag. Het retail innovation lab is een initiatief van Q&A Research & Consultancy en Gemeente Den Haag en biedt een platform aan consumenten, retailers en partners om te ontdekken hoe de fysieke winkelomgeving van de toekomst eruit komt te zien. Hier wordt getest hoe technologie het winkelen kan veranderen in de toekomst. Daarnaast dient de winkel ook als een inspirerende omgeving waar bijeenkomsten, presentaties en rondleidingen plaatsvinden. 

De Store of the Future is voor G4S de plek om beveiligingsoplossingen voor retailers te toetsen. Samen met onze partners in technologie, brengen wij het nieuwste op het gebied van cameraveiligheid en betaaloplossingen naar de winkel. We toetsen of we met de innovaties die wij voor ogen hebben op de goede weg zijn en of het in de praktijk ook echt effect heeft.

Voor G4S staat technologie echter nooit op zich: het moet onderdeel zijn van een totaalpakket vanuit een bepaalde visie op veiligheid. Nog veel belangrijker is het daarom om te ontdekken hoe we samen met de grote spelers uit het retaildomein kunnen bouwen aan oplossingen; alleen met samenwerking boek je echte resultaten op het gebied van veiligheid. 

Kijk voor meer informatie op www.storeofthefuture.nl.