Securing Your World

G4S partnership in sport

Sinds het begin van 2007 steunt G4S buitenlandse schaatsers in samenwerking met Sport Navigator.

Meer dan tweehonderd buitenlandse schaatsers rijden met een G4S-logo op hun schouder. Schaatsen is een sympathieke sport waar geen negatieve beeldvorming omheen hangt. G4S steunt hiermee buitenlandse schaatsers die over het algemeen geen geld hebben om hun sport uit te oefenen. Met de bijdrage van G4S kunnen ze nu bijvoorbeeld materiaal kopen en op trainingskamp gaan.

De steun van G4S, en van enkele andere sponsors, aan de buitenlandse schaatsers brengt de schaatssport naar een hoger niveau. Daar is G4S trots op want in Nederland wordt alles geregeld voor topschaatsers, in het buitenland bijna niets. Omdat er steeds meer buitenlanders zijn die goed schaatsen, neemt de competitie toe. Daardoor is het niveau omhoog gegaan en is het schaatsen spannender geworden.

Om ervoor te zorgen dat de bijdrage van G4S goed wordt besteed, stelt G4S wel als doel dat het geld ook naar diegenen gaan die het echt nodig hebben en het ook verdienen. Er wordt gezocht naar kwaliteit, betrouwbaarheid en motivatie.

Bekijk hier de video's over de schaatssponsoring van G4S:

Enkele van de kampioenen die G4S steunt:

  • Wereldkampioen sprint vrouwen 2009: Beixing Wang (China)
  • Wereldkampioen 500 meter mannen 2009: Kang Seok Lee (Korea)
  • Wereldkampioen 500 meter vrouwen 2009: Jenny Wolf (Duitsland)
  • Wereldkampioen 1000 meter mannen 2009: Trevor Marsicano (VS)

Meer weten over de buitenlandse schaatsers en hun prestaties? Kijk op www.speedskating.nl

Ook interessant