G4S waardetransport
CASH360
Zorgeloos omgaan met cash
Meer informatie
G4S CASH REPORT 2016 CASH BLIJFT DOMINANT Lees meer
G4S alarmcentrale centralisten
ALLES WETEN OVER DE G4S

Alarmcentrale

Bekijk het hier
Blijf op de hoogte van

het laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Camera bij gebouw

Technologie zorgt voor meer rendement zolang het integraal onderdeel is van veiligheidsaanpak

René Hiemstra, Director Risk Advisory, geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer vertelt hij over de invloed van innovatie en technologie op de veiligheidsbranche.
G4S alarmcentrale centralisten

Het alarm gaat af, wat gebeurt er dan?

Beveiliging van een gebouw, of het nou een winkel, school, magazijn of woning is, gebeurt vaak met een alarm. Zo’n alarm gaat bijvoorbeeld af als er een deur open gaat, terwijl het alarm aan is gezet. Dat is bekend. Maar wat gebeurt er daarna? Velen denken dat de er dan binnen 5 minuten politie komt, maar dat is niet zo.
reanimatie pop AED

Angst om te reanimeren? Niks doen is de grootste fout!

1 op de 3 mensen met een EBHO- of BHV-diploma blijkt niet in actie te durven komen als er gereanimeerd moet worden. Waarom? Angst om fouten te maken bijvoorbeeld. ‘Ja, het kán gebeuren dat je een of meerdere ribben breekt bij de hartmassage. Maar geloof me, als die persoon het daardoor wel kan navertellen dan is hij of zij je die gebroken rib eeuwig dankbaar.’
omroep brabant frituurbrand blussen G4S training safety

Hoe blus je een frituurpan brand?

De verwoestende brand bij restaurant Etenstijd in Tilburg op 5 april jl, begon in een frituurpan. En dit is lang niet voor het eerst dat een frituurpan de boosdoener is. Maar hoe blus je zo’n frituurbrand nu precies? "In ieder geval niet met water." Daardoor gaat het volgens brandweerinstructeur John Bekker van G4S nog steeds vaak mis.
brussels airport terror

Preventieve maatregelen verkleinen impact aanslag

G4S Risk Advisory geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer is het de beurt aan Michiel de Weger, Executive Risk Advisor, die vertelt over de toegenomen terrorismedreiging en wat dit betekent voor organisaties.
G4S CyberCheck game

Serious gaming: effectieve opleiding tegen cybercriminaliteit

In het magazine Security Management verscheen in de editie jan/feb 2017 een bijzonder nieuwsartikel over virtueel opleiden door gebruik te maken van serious gaming. Het artikel beschrijft hoe effectief de nieuwe opleiding van G4S en KPMG is. Het doel van de opleiding Cyber Security: het gedrag van de cursisten werkelijk veranderen.
Aanwezigheidsregistratie balie

Aanwezigheidsregistratie redt levens

Aanwezigheidsregistratie. Er zijn interessanter gespreksonderwerpen aan de lunchtafel. “Toch is aanwezigheidsregistratie een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsveiligheid. Zowel voor bezoekers als werknemers. Maar het ‘waarom?’ van deze procedure is verrassend vaak niet eens bekend,” vertelt Henk Altena, operationeel regiomanager bij G4S Training & Safety. “En dat moet écht anders als je de veiligheid van je medewerkers serieus neemt.”
CAS startbijeenkomst Hoofddorp

Veiligheid voorop bij winkeliers in Hoofddorp

Op vrijdag 24 maart gaf burgemeester Weterings het startsein voor het project ‘Slimmer met Contant’ in Hoofddorp Winkelstad. Het doel van dit project is om ondernemers kennis te laten maken met nieuwe, veilige en efficiënte, maar ook betaalbare oplossingen voor hun contante geld in hun winkel.
OV-PAY animatie passagiers bushalte

OV-PAY genomineerd voor de Public Transport Innovation Award

OV-PAY van G4S, de innovatieve betaaloplossing voor het openbaar vervoer, is genomineerd voor de Public Transport Innovation Award
mobiel surveillant G4S

Collectieve beveiliging voor bedrijven in Flevoland

Bij het voorkomen van inbraak, criminaliteit en onveiligheid richten ondernemers zich meestal vooral op hun eigen gebouw en eigen bedrijfsterrein. Daarmee missen ze signalen in de omgeving die kunnen duiden op het plannen van misdaden. Collectieve beveiliging van bedrijventerreinen biedt uitkomst.
Brandweer met portofoon

G4S als eerste opleider geaccrediteerd voor BNO First Responder

Als eerste opleider in Nederland ontving G4S Training & Safety in december 2016 de accreditatie voor de opleiding BNO First Responder. De opleiding werd samengesteld in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). De opleiding zit qua kennis en specialisme tussen de bedrijfsbrandweer en gewone BHV in. Hij is toegespitst op bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen en die een hoge of middelhoge risicokwalificatie hebben.
BHV leslokaal reanimatiepop

Eerste diploma-uitreiking instructeursopleiding G4S

In een bijzondere samenwerking tussen G4S, UWV en het mobiliteitsbureau van Defensie ontstond een intern opleidingstraject voor nieuwe instructeurs bij G4S Training & Safety. Half februari kreeg de eerste groep zijn diploma en begint de dag erna als nieuwe medewerker bij G4S.
Ondertekening convenant waardetransport

Samenwerking tegen overvallen geld- en waardetransporten verstevigd

Overvallen op gelddepots zijn zeer zware delicten, met grote impact op het personeel, op omstanders en op de politie. Ter bestrijding van deze gewelddadige vermogenscriminaliteit tekenen vandaag vijf publiek-private partijen, waaronder minister Blok van Veiligheid en Justitie en Laetitia Griffith, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche een convenant.
SafeDrivePod

G4S rust auto's uit met SafeDrivePod

De SafeDrivePod weet wanneer een auto rijdt en beperkt dan automatisch de mogelijkheden van de smartphone. G4S kiest voor een veiligere wereld voor medewerkers en anderen en rust daarom het hele wagenpark uit met deze carkit.
geld eurobiljetten

Sterke toename elektronisch betalen maar niet minder cash in omloop

Het gebruik van betaalkaarten in het Europese betalingsverkeer neemt sterk toe. Maar opvallend genoeg gaat deze toename niet gepaard met minder contant geld: de hoeveelheid cash die in 2015 in omloop was, lag 7,6% hoger dan het jaar ervoor.
Bezoek HMP Parc

Family program van G4S brengt recidive drastisch terug

Family program van G4S brengt recidive drastisch terug: In het Verenigd Koninkrijk beheert G4S een aantal gevangenissen. In een ervan worden bijzondere resultaten geboekt in het terugdringen van recidive door toepassing van gezinsinterventies.
Tips

5 tips om agressie te vermijden

Helaas komt het nog steeds regelmatig in het nieuws: hulpverleners die te maken krijgen met agressie. Harry Reijersen, trainer in het omgaan met agressie geeft vijf tips, waarmee je de veiligheid van slachtoffers en jezelf kunt vergroten.
Binnenhof Den Haag

Politiek moet meer kijken naar inzetten private veiligheidsindustrie

René Hiemstra, Director Risk Advisory, geeft iedere maand zijn visie op een ander onderwerp op het gebied van risicomanagement bij organisaties. Deze keer gaat het over het veiligheidsbeleid van de overheid en de rol van de private beveiligingsindustrie.
CAS biljet invoeren

Al 500 MKB-ondernemers kozen voor CAS, de slimme kluis!

Eind 2016 sloten wij een CAS®-kluis aan bij de 500e MKB-ondernemer. Een groot succes voor de kleine, slimme kluis.
Baas van Morgen Jinc

200 kinderen aan het roer van Nederlandse multinationals

‘Baas van Morgen’ neemt plaats bij G4S
Nespresso boutique

CASH360 van G4S zorgt voor veiligere en efficiëntere manier van werken Nespresso

Een standaardhandeling in een winkel is de kassavoorraad tellen aan het begin en einde van de werkdag, inclusief natuurlijk het afstorten van het geld bij de bank. Om deze handeling efficiënter te maken en bedrijven daarmee te ontzorgen heeft G4S CASH360 geïntroduceerd. Dit systeem is onlangs bij elf boutiques van Nespresso in Nederland geïmplementeerd.

ONZE DIENSTVERLENING

CASH SOLUTIONS

G4S ontwikkelt innovatieve cashmanagementoplossingen om zorgeloos en veilig met geld om te gaan. Lees verder

SECURE SOLUTIONS

G4S biedt beveiligingssoplossingen in diverse sectoren die bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie. Lees verder

SAFETY SOLUTIONS

G4S ontwikkelt veiligheidsoplossingen op maat. Van veiligheidstrainingen tot advies en veiligheidsspecialisten. Lees verder

Klanten aan het woord

G4S beveiliger smartphone iG4S

Nike: Goed begrip van jouw business vind je niet overal

De samenwerking tussen Nike en G4S bestaat al vele jaren. Sommige medewerkers van G4S werken al sinds de opening in 1999 op de campus van Nike in Hilversum. Daar heeft Ronald Stuifzand, Europees securitymanager EHQ & Events, de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de gebouwen, de veiligheid van mensen die er werken (BHV en Arbo) en de veiligheid bij evenementen met atleten in heel Europa, zowel wat persoonlijke veiligheid als woordvoering betreft.
Gemeente Almere

G4S-handhavers onder gemeentelijke regie in Almere

In Almere is gekozen voor een unieke aanpak van stadstoezicht. Een kernteam van zes gemeentelijke handhavers en een operationeel manager stuurt een team van 55 G4S-handhavers aan. Het grote voordeel van deze oplossing is voor de gemeente: meer professionele handhavers met hetzelfde budget.
Dolfinarium

Dolfinarium kiest voor innovatie met CASH360

Het Dolfinarium in Harderwijk staat voor een leuke en leerzame dag uit. Het park trekt 500.000 á 600.000 bezoekers per jaar, die op verschillende manieren betalen. Door het park heen zijn vervolgens meer dan tien verkooppunten van horeca en souvenirshops. Voldoende ingewikkelde geldstromen dus voor een professionele oplossing!
GVB

Van toezichthouder naar servicemedewerker bij GVB

Elke werkdag reizen zo’n driekwart miljoen mensen met een bus, tram of metro van GVB in de regio Amsterdam. GVB werkt er met 3.750 mensen dagelijks aan om al die mensen op een snelle en veilige manier op hun bestemming te brengen. Hierin is ook een rol weggelegd voor 70 mensen van G4S. Zij werken binnen het serviceteam van GVB als servicemedewerker en toezichthouder.

G4S Dienstverlening in beeld

Deze video geeft in het kort een overzicht van de dienstverlening van G4S in Nederland