Financiële instelling

  • 10 Feb 2010 16:53

Professionele en slimme beveiliging, van aansturen naar besturen.

Vrouw bij pinautomaat

„In onze business draait het om mensen en vertrouwen”, stelt de securitymanager van een grote Nederlandse financiële instelling. „Geld van anderen beheren, is een grote verantwoordelijkheid. Eén van de randvoorwaarden is een veilige werkomgeving. Mensen en vertrouwen staan hierbij centraal. Zeker nu het accent bij de zorg voor safety en security verschuift van aansturen naar besturen. Onze beveiligingsbedrijven krijgen een andere rol: van leverancier naar partner.”

G4S levert voor tien grote hoofdkantoorlocaties van deze financiële instelling objectbeveiliging en mobiele surveillance. Dat betekent veiligheid door toezicht. 24 uur per dag, binnen en buiten. Van het verstrekken van toegangspassen tot het openen en sluiten van panden en het reageren op alarmmeldingen. Ook vervult G4S een rol in de handhaving en verbetering van interne beveiligingsprocedures en het verhogen van de security awareness. Daarnaast behoort het assisteren bij bedrijfshulpverlening tot de werkzaamheden en verzorgt G4S voor de medewerkers van het bankbedrijf trainingen op dat gebied. 

Kortom, G4S zorgt voor de veiligheid én de veiligheidsbeleving. „De ‘bewoners’ van onze panden moeten zich veilig voelen”, vindt de securitymanager.

Download het volledige artikel in PDF: Financiële instelling 

^