Risk Advisory

  • 21 Feb 2011 13:00

Uw organisatie: efficiënt & in control

businessmen innovation

Van diefstal tot fysiek geweld, van afpersing tot brandstichting en van militant activisme tot terrorisme. Organisaties staan bloot aan een veelheid van dreigingen op het gebied van security en andere in- en externe risico’s. G4S heeft een onafhankelijke adviesafdeling: G4S Risk Advisory.

Senior Advisor Michiel de Weger: „Veel organisaties worstelen met goed en effectief security en safety beleid. Het is moeilijk om ‘in control’ te zijn op dit soort dreigingen en vaak is het niet duidelijk hoe goed of slecht de organisatie er voor staat als het gaat om security en safety vraagstukken. G4S Risk Advisory helpt die organisaties door relevante risico’s op een strategische, structurele, onafhankelijke en efficiënte wijze onder controle te brengen.”

In hoeverre een scala aan dreigingen ook daadwerkelijk gezien moet worden als een realistisch risico, hangt af van een zorgvuldige afweging van de geloofwaardigheid van de dreiging, de specifieke kwetsbaarheden van de organisatie, de omgeving en de mate waarin een onverhoopt incident de organisatie kan treffen. Goed security management vraagt daarom om maatwerk. Een logistiek bedrijf in een haven en een warenhuis in de binnenstad staan immers aan andere risico’s bloot dan een internationaal advocatenkantoor of een museum.

Lees hier het volledige artikel in pdf: Risk Advisory

Gerelateerde pagina's:
Risk Advisory

^