G4S en SecurCash starten implementatie activiteiten GSN

  • 06 Jan 2015 16:29

Als gevolg van het winnen van de Europese aanbesteding van GSN zijn G4S en SecurCash vanaf 2015 verantwoordelijk voor het transport, de servicing en het automatenonderhoud van het landelijke netwerk van de drie grootste banken van Nederland. Beide partijen zijn verheugd over dit nieuws en inmiddels begonnen met de uitrol van het implementatieplan waaronder het werven van nieuw personeel.

Het is voor het eerst dat de grootbanken alle werkzaamheden rond de servicing en het onderhoud van alle 10.000 geldautomaten via GSN volledig uitbesteden. Dit is zo’n 90 procent van de markt. Zowel G4S als SecurCash hebben ervaring en expertise op het gebied van cash en device management. GSN beoogt met de uitbesteding de efficiëntie en effectiviteit van cash logistiek te verbeteren, waarbij expertise, kostenbewustzijn en samenwerking centraal staan.

Inmiddels zijn beide partijen gestart met de implementatie van de activiteiten die voortvloeien uit het winnen van dit nieuwe contract zoals het werven van personeel. In totaal wordt door beide partijen een werkgelegenheid gecreëerd voor circa 200 arbeidsplaatsen, waarvan er nog 135 vacant zijn. Bij de werving van personeel zijn medewerkers van Brinks nadrukkelijk uitgenodigd om op de openstaande vacatures te solliciteren, waarbij bij gelijke geschiktheid de voorkeur gegeven zal worden aan Brinks medewerkers. G4S en SecurCash liggen op koers om de beschikbare capaciteit, welke benodigd is om de werkzaamheden voor GSN uit te kunnen voeren, uiterlijk 30 juni 2015 geregeld te hebben.

^