Boek nu uw BHV trainingen voor 2015

  • 05 Feb 2015 12:05

Ieder bedrijf is volgens de Arbowet verplicht zijn bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen, zodat werknemers en bezoekers in geval van calamiteiten goed worden opgevangen en verzorgd. G4S raadt u aan, om minimaal 1 BHV-er op de 10 werknemers te hebben. Op die manier voldoet u aan de wettelijke vereisten én zorgt u voor een veilige werkomgeving.

 

Goed getrainde BHV onmisbaar

In Nederland vinden er ongeveer 220.000 arbeidsongevallen per jaar plaats, met letsel en verzuim als gevolg. Soms lopen deze zelfs fataal af. Goed getrainde BHV'ers zijn daarom van levensbelang en onmisbaar in uw organisatie. Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot er professionele hulpverleners aanwezig zijn. Ze kunnen een kleine brand blussen, een pand snel en veilig ontruimen, levensreddende handelingen verrichten (EHBO) en zorgt voor de communicatie met de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen.

Realistische praktijktrainingen op maat

In onze speciaal ingerichte trainingslocaties worden levensechte situaties nagebootst. Hierbij maken onze instructeurs ook gebruik van lotusslachtoffers. Samen met een opleidingsdeskundige van G4S kunt u een lesprogramma samenstellen waarbij u keuze heeft uit ruim 30 skillstations. Op deze manier biedt G4S realistische trainingen aan die passen bij de risico’s waar u in de praktijk mee te maken kunt krijgen. En ieder jaar vernieuwt G4S de skillstations, waardoor u nooit dezelfde training volgt.

Leren op afstand

Ook biedt G4S de mogelijkheid om een deel van de lessen thuis of op de eigen werkplek te volgen. Dit gebeurt met behulp van e-learning. Vervolgens worden tijdens een praktijkdag verschillende handelingen geoefend, zoals verbanden aanleggen en branden blussen.

Meer informatie of training boeken?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt uiteraard ook direct een BHV cursus of EHBO cursus boeken via www.veiligheids-trainingen.nl.

 

^