ParkeerVak 2015

  • 15 Apr 2015 10:29

Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijk maken van binnensteden, de exploitatie van vastgoed en het rendement van een bedrijf. Parkeren maakt deel uit van de reis die de consument aflegt en kan op veel manieren meerwaarde geven aan de eindbestemming. Of dat nu wonen, recreëren, winkelen of werken is.

 

G4S Parkeer Oplossingen

Soepel aankomen en vertrekken, een veilige parkeerplaats en een makkelijke betaalvoorziening. Het bepaalt voor een belangrijk deel de waardering van consumenten over een gemeente, bedrijf, winkelgebied of evenement. G4S biedt meerdere mogelijkheden om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Maak hiermee kennis op ParkeerVak 2015 en ontdek welke oplossingen G4S heeft voor uw parkeervraag. Want een goed georganiseerd parkeerbeleid stemt bezoekers positief en draagt aanzienlijk bij aan uw imago!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u, bezoek dan de Parkeervak 2015 op 21, 22 of 23 april a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. U vindt G4S op stand 430.

Klik hier om u gratis te registreren voor een snelle toegang

Bent u verhinderd, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie.

^