Maak kennis met CAS op de Horecava

  • 17 Dec 2015 09:00

Horecaondernemers zijn vernieuwers bij uitstek: CAS, de nieuwe Cash Afstort Service van G4S, kan daarom op de vakbeurs voor de horeca niet ontbreken. Met deze slimme kluis, kunnen ondernemers veilig geld afstorten in eigen zaak.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) was één van de brancheverenigingen die eerder dit jaar meedacht over de behoefte van ondernemers met cash in de zaak. Als grootste horeca brancheorganisatie in ons land, vertegenwoordigen zij ruim 20.000 horecaondernemers en weten zij als geen ander wat er speelt in de branche. 

De conclusie: een laagdrempelige, flexibele en betaalbare oplossing, die ondernemers ontzorgt en waarmee zij bovendien dagelijks geld op rekening hebben, dat is wat de horecaondernemer wil. Veiligheid staat daarbij uiteraard voorop. 

Het resultaat is een slimme kluis in een eenvoudige en compacte totaaloplossing, waar elke ondernemer zo op in kan stappen. Op dit moment draait een pilot in samenwerking met de Stichting Bevordering Efficiënt Betalen en op de Horecava wordt CAS voor het eerst gepresenteerd aan de horecaprofessionals van Nederland! 

Bent u erbij?

  • Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. 
  • RAI Amsterdam, 11 t/m 14 januari 2016. 
  • G4S presenteert zich in hal 1, op standnummer 347. 
  • Meer weten over CAS? Lees verder en abonneer u op de nieuwsbrief over veilig omgaan met contant geld.

Over CAS

CAS is een slim kluisje dat op een vaste plek in je zaak staat. Je stort eenvoudig de inhoud van je kassa-la erin. CAS telt automatisch elk biljet, controleert het op echtheid en schrijft het direct de volgende dag bij op je bankrekening. Als CAS bijna vol is, haalt G4S de inhoud op. CAS is er voor ondernemers van nu, ook in de horeca.

^