Ondertekent u ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag?

  • 17 Feb 2016 14:09

Als beveiligingsbedrijf hebben wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Graag willen wij dat met u delen en u vragen om als belangrijke opdrachtgever ook de Code te ondertekenen. De Code werkt aan gezonde marktverhoudingen, waarbij kwaliteit, goede werkomstandigheden voor onze beveiligers en een passende prijs in balans zijn.

Wie hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag al ondertekend?

De Code is een gebleken succes. Na de schoonmaak en contractcatering heeft ook de beveiligingsbranche zich vanuit overtuiging aangesloten. Inmiddels zijn al ruim 800 organisaties u voor gegaan. Wij vragen u dat voorbeeld te volgen.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is een moreel appèl waaraan steeds meer ketenpartijen mee doen. Drie redenen om de Code ook te ondertekene

  1. Ondertekenen van de Code is een krachtig signaal van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  2. Tegengaan van ongewenste bijeffecten van marktwerking en daarmee een impuls geven aan de verbetering van het uitbestedings- en inleningsbeleid in Nederland. Prijs is niet meer alleen doorslaggevend, het gaat daarnaast ook om kwaliteit en optimale inzet van medewerkers met oog voor de sociale belangen.
  3. Kleine moeite: alleen uw handtekening. De Code is geen contract. U zit juridisch nergens aan vast. 

Ondertekent u ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag?

Wilt u de Code ook ondertekenen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Codekamer Beveiliging, telefoonnummer 0183-646689 of e-mail marktgedragbeveiliging@beveiligingsbranche.nl. U hoort dan wanneer en waar u de code kunt ondertekenen. Meer informatie vindt u op: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl

 

^