G4S richt nieuw organisatieonderdeel op voor snelle en tijdelijke dienstverlening

  • 01 Mar 2016 08:00

G4S kondigt vandaag aan dat G4S Direct is opgericht; een nieuw organisatieonderdeel dat snel en flexibel beveiligingsdiensten kan verlenen op het gebied van projecten, evenementen en verkeer. De nieuwe dienstverlening voorziet in de continu wisselende behoefte van de markt aan tijdelijke en snelle op- en afschaling.

G4S Direct werkt samen met verschillende partners en een flexibel personeelsbestand waardoor er snel ingesprongen kan worden op een dringende veiligheidsuitdaging bij een opdrachtgever. Dit unieke concept zorgt ervoor dat G4S maatwerk kan bieden voor tijdelijke opdrachten, met behoud van kwaliteit waarbij uiteraard wordt voldaan aan alle gestelde wet- en regelgeving. Het biedt de flexibiliteit van een kleine zelfstandige met de back-up van een multinational. Peter van der Wateren, Operations Director van G4S Direct: “Wij merkten dat er steeds meer opdrachten binnenkomen die van tijdelijke aard zijn of waar veel haast bij is. G4S Direct is volledig ingericht op dit soort opdrachten en faciliteert daarbij projecten en evenementen op een snelle en full-service manier. Dat zorgt ervoor dat we als organisatie nog flexibeler en completer worden en echt inspringen op de nieuwe vraag van de markt.”

De praktijk

“Hoe het werkt in de praktijk is dat als je als opdrachtgever bijvoorbeeld nú dringend een beveiliger nodig hebt, je contact kan opnemen met G4S Direct en wij alle zorgen uit handen nemen. Dit doen wij tegen een aantrekkelijk all-in tarief. Als klant word je niet gebonden aan allerlei langdurige overeenkomsten maar kan je echt voor een korte periode een of meerdere dienst(en) afnemen. Het gaat daarbij de ene keer om een beveiliger die langer nodig is op projectbasis om een acuut ontstane behoefte aan beveiliging in te vullen maar ook bijvoorbeeld als je mórgen een beveiliger nodig hebt voor een tweedaags evenement. Indien nodig kunnen wij ook een totaalconcept leveren omdat we werken met samenwerkingspartners. Bijvoorbeeld het regelen van een volledig ingerichte mobiele meldkamer unit tot het leveren van hekken voor een evenement. Onze kracht zit echt in snelle, adequate en betrouwbare dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief. Op dit moment werken wij al voor verschillende klanten, waaronder de gemeente Almere, Heineken, BNN/Vara en NS die erg enthousiast zijn over het concept.”

Meer informatie over G4S Direct

G4S Direct is te bereiken via G4SDirect@nl.g4s.com of 088 - 447 21 80.

^