Geldautomaat in uw bedrijf

  • 10 Mar 2016 09:57

Het aantal geldautomaten in het straatbeeld loopt terug, zeker in de kleinere dorpskernen. Consumenten nemen dan ook graag geld op in winkels, hotels of ziekenhuizen met een geldautomaat. Nu kan elke ondernemer zonder tussenkomst van een bank een geldautomaat in zijn zaak plaatsen dankzij de samenwerking tussen G4S en YourCash.

Nieuw full-serviceconcept

YourCash heeft veel ervaring in het plaatsen van geldautomaten in winkels en bedrijven. In de samenwerking neemt G4S het beheer en de beveiligde bevoorrading van de geldautomaat voor haar rekening. Dit neemt de ondernemer veel werk uit handen, met een verhoogde service naar klanten en bezoekers.

Voordelen en kosten

Marktonderzoek laat zien dat een geldautomaat in een winkel door de klanten wordt gewaardeerd en dat het tot impulsaankopen leidt. De kosten van een automaat zijn afhankelijk van het aantal geldopnames; bij voldoende aanloop wordt de automaat zelfs kosteloos geplaatst en onderhouden! En dat terwijl een geldopname met een Nederlandse bankpas voor de klant of bezoeker altijd gratis is. Het is daarmee een mooi concept voor iedere ondernemer die meer service wil bieden aan zijn klanten of bezoekers. 

Meer informatie?
Neem contact op via retail@nl.g4s.com of bel 088 - 447 21 41. Of kijk op www.yourcash.com.

G4S geldautomaat (pdf)

^