Hoe krijg ik mijn medewerkers veiligheidsbewust?

  • 15 Jun 2016 10:00

Hoe krijg ik mijn medewerkers veiligheidsbewust? De virtuele interactieve Health & Safety training van G4S helpt hierbij. Met deze training van G4S leert uw personeel eenvoudig en doeltreffend waar je aan moet voldoen (artikel 8 Arbowet). Maar ook hoe je als medewerker veiligheids- en gezondheidsrisico’s kunt voorkomen. Dit alles in een virtuele wereld waarbij je als cursist de opdracht krijgt om mogelijke risico’s op te sporen.

Virtueel Trainen Health Safety brand

Hoe werkt de virtuele training Health & Safety? In de game komen verschillende scenario’s aan bod, waarin telkens een leerdoel wordt getraind. De cursist is de hoofdpersoon in elk scenario. In de training wordt de cursist door een 3D omgeving geleid waarin verschillende gevaren te vinden zijn. Het is de taak van de cursist om deze te vinden.

De kracht achter de Health & Safety training is dat de cursisten spelenderwijs leren. Elke week besteden ze 10 á 15 minuten aan de training. De training is zo opgebouwd dat een cursist altijd op zijn eigen niveau (level) blijft. Zo blijft leren leuk én effectief. Het kost cursisten maar weinig tijd en bevat toch voldoende herhaling van de leerdoelen. De training bestaat uit een interactieve game die werkt op elke mobiel of ipad (iOS, Android). 

Bekijk hier de trailer 

Meer informatie?
Lees de flyer Maak Health & Safety Top of Mind (pdf)

^