Week van de Veiligheid: Bent u voorbereid op criminaliteit?

  • 06 Oct 2016 09:40

Van 10 t/m 16 oktober is het de Week van de Veiligheid. Van de overheid krijgt u elke dag via de radio een tip voor veilig ondernemen. Zo is er elk jaar weer extra aandacht voor onveilige situaties, waarvan u zich mogelijk niet bewust was. U zult zich wellicht herkennen in (on)veilige situaties in de reclames. Weet u al hoe u dat aanpakt, dat ‘Veiliger ondernemen’? Misschien nog niet, daarom vullen wij de dagelijkse tips aan met een concrete oplossing.

week van de veiligheid

Dagelijkse praktijk

Elke dag zullen wij via Twitter een tip voorzien van uitleg. Zo kunt u vandaag nog beginnen met veiliger ondernemen. Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat uw personeel veiliger werkt. Of met ideeën hoe u om kunt gaan met (te veel) cash geld in uw zaak.

Veiligheid is een breed begrip

De kop van dit artikel geeft het al aan, veiligheid kent vele aspecten. Zo wilt u dat uw personeel veilig kan handelen bij een ongeval (EHBO en BHV) of juist bij een overval (RAAK-principe). Daarnaast is voorkomen altijd beter dan genezen, dus wilt u bijvoorbeeld dat uw geld veilig in een kluis of op de bank staat. Zo behoudt u een gezond bedrijf én uw nachtrust omdat het allemaal goed geregeld is.

Veiligheid is wat ons drijft

Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een veilige woon, werk en leefomgeving. Ieder mensenleven telt! Dagelijks werken wij wereldwijd met 610.000 mensen aan veiligheid.

^