Leren met Knowingo

  • 02 Nov 2016 09:02

Iedereen leert anders. Dat is iets waar de klassikale manier van lesgeven niet op in kan springen. De nieuwste virtuele trainingen van G4S bieden elke cursist zijn eigen leerpad in een interactieve app: Knowingo. Maar wist u al dat Knowingo ook eenvoudig aan te passen is om de specifieke bedrijfskennis te trainen? Dan vervangt u de bestaande klassikale trainingen of e-learnings door een bewezen effectieve én leukere manier van kennis delen.

Knowingo people graphic

Optimaal leren

De oplossing om mensen makkelijk en snel kennis en feiten te leren, is leren in het eigen, persoonlijke tempo. Doordat de app zich aanpast aan het leergedrag van de cursist krijgt iedereen een op hem of haar afgestemde hoeveelheid kennis, uitdaging en herhaling. Zo voorkomen we onnodige frustraties en blijft de kennis beter hangen. 

Hoe werkt Knowingo?

Knowingo bevat een compleet scala aan mogelijkheden, om de aspecten ‘bite sized learning’, herhaling en motivatie samen te brengen in één leermiddel. Het werkt met een cloudservice. Deze cloudservice bepaalt real-time: wat is het kennisniveau van de leerling, welke stof moet er aangeboden worden, op welk moment, in welke dosering en hoe wordt de leerling het beste uitgedaagd. En welke beloning heeft de leerling verdiend in het spel. Het lijkt willekeurig, maar dat is het niet. Alles is afgestemd op het gedrag van de cursist.

Knowingo speelt als een game en draait op een smartphone of tablet (iOS, Android of WindowsPhone). Om kennis te vergaren speel je een quiz, heb je een challenge met een collega of zijn er dagelijkse quests. Dit zijn uitdagingen die speciaal voor elke speler (leerling) geselecteerd worden door Knowingo om het leerproces spelenderwijs te stimuleren.

Knowingo in uw bedrijf

Knowingo kan het volgende vervangen:

  • Alle procedures en regels binnen een organisatie die nu op papier en/of computer staan.
  • Alle theoretische stof die mensen moeten leren tijdens cursussen.
  • Informatie over het bedrijf.
  • Alle veiligheidsregels binnen een organisatie.
  • Instructies hoe applicaties of machines worden gebruikt.

Voor het trainen van uw medewerkers hoeft u ze geen hele middagen meer te missen. Ze spelen dagelijks met de app Knowingo, op een rustig moment op het werk, onderweg in de trein of bus, of zelfs na het werk. Knowingo vervangt al uw huidige e-learnings. Zo beheert u al uw trainingen op één gebruiksvriendelijke manier. En, u hoeft geen trainers en lokalen meer te boeken. U betaalt per account, dus per cursist. U betaalt dus niet meer dan nodig is.

Wilt u meer weten over Knowingo? Neem dan contact op met Mart Boch via mart.bosch@nl.g4s.com

Bekijk onze eigen virtuele trainingen

^