Parkeerautomatenservicing

Op het gebied van parkeerautomatenservicing is G4S een betrouwbare partner, G4S voert het contante geld af, signaleert storingen en zorgt voor financiële rapportages.

Parkeerautomatenservicing

Als gemeente of zorginstelling heeft u diverse parkeerautomaten in beheer. Dit betekent dat het contante geld regelmatig moet worden afgevoerd. Om de risico’s op fraude te verkleinen besteden steeds meer organisaties het servicen van de parkeerautomaten uit. De medewerkers van G4S nemen dit werk graag voor u uit handen. Zij voeren het contante geld af, maken melding van storingen en stellen voor u financiële rapportages op.

Betrouwbare partner

G4S is al jaren een betrouwbare partner voor publieke en private partijen op het gebied van parkeerautomatenservicing. De medewerkers van G4S zijn speciaal opgeleid om parkeerautomaten vakkundig te servicen. Het geldtransport, tellen, sorteren en het overboeken van de parkeeropbrengsten naar uw rekening gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Daarnaast worden er heldere financiële rapportages voor u opgesteld.

Wat biedt G4S u?

  • Servicen van parkeerautomaten en -meters door professionals
  • Het transporteren, tellen, sorteren en overboeken van parkeeropbrengsten
  • Opstellen van rapportages en het overboeken van de waarden

Wilt u meer weten over Parkeerautomatenservicing of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Customer Service Desk

^