Bedrijfshulpverlening (BHV)

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht tenminste één persoon binnen uw organisatie aan te wijzen als BHV-er.

BHV leslokaal reanimatiepop

Arbo-wet

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht tenminste één persoon binnen uw organisatie aan te wijzen als BHV-er. Hiermee voorkomt en beperkt u letsel en schade van werknemers, bezoekers en andere personen die toegang hebben tot de werkomgeving van uw organisatie (gebouwen en terreinen). G4S biedt praktijkgerichte BHV cursus waarbij u of uw medewerkers optimaal voorbereid worden op de rol van hulpverlener.

Inhoud van de training

G4S levert trainingen op hoog niveau. De instructeurs zijn geaccrediteerd door de Nederlandse Reanimatie Raad en het Oranje Kruis. De BHV cursus richt zich met name op de volgende onderdelen:

  • Verlenen van eerste hulp
  • Bestrijding van beginnende brand
  • Efficiënte ontruiming
  • Communicatie met officiële hulpverleners

BHV cursus op maat

G4S verzorgt standaard BHV cursussen en maatwerktrainingen. Wanneer u dat wenst, brengt G4S graag een bezoek aan uw locatie. Het opleidingsprogramma sluit op deze manier goed aan bij de dagelijkse werkpraktijk van uw BHV organisatie.

Leren op afstand

Naast de standaard BHV cursus, biedt G4S de mogelijkheid om een deel van de lessen thuis of op de eigen werkplek te volgen. Dit gebeurt met behulp van e-learning. Vervolgens worden tijdens een praktijkdag verschillende handelingen geoefend, zoals verbanden aanleggen en branden blussen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

DIRECT INSCHRIJVEN

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

G4S Training & Safety

Training en opleiding
^