Securing Your World

De optimale beveiliging van zuiveringsinstallaties en waterleidingsbedrijven

Het beveiligingen van zuiveringsinstallaties en waterleidingsbedrijven

Waterleidingsbedrijven streven naar het leveren van drinkwater van uitstekende kwaliteit. Het leveren van die kwaliteit kan in gevaar gebracht worden door verschillende factoren. Het is uitermate belangrijk dat waterleidings- en zuiveringsinstallaties beveiligd zijn tegen het betreden door onbevoegden. Want het verontreinigen van drinkwater door bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen is een risico die tot nul moet worden beperkt. Een beveiligingsbedrijf met een groot aantal hoogwaardige safety en security diensten dat gebouwen, installaties en terreinen beveiligt, is dan noodzakelijk.

De optimale beveiliging van waterleidingsbedrijven en zuiveringsinstallaties

G4S heeft voor waterleidingsbedrijven een complete beveiligingsoplossing. Onze beveiligers zijn breed inzetbaar en verzorgen, naast toegangscontroles en surveillances op het terrein, ook de beveiliging in en rond kantoorgebouwen en op het buitenterrein. Daarnaast verzorgt G4S adviezen en trainingen over bijvoorbeeld noodplannen en BHV-cursussen. Het continu minimaliseren van risico’s en het proactief voorkomen van incidenten zijn de speerpunten van de safety en security maatregelen van G4S.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

Beveiliging van waterleidings- en waterzuiveringsbedrijven

G4S bied waterleidingsbedrijven een beveiligingsoplossing in de breedte. Wij beveiligen het gehele terrein en kantoorgebouwen en verzorgen een plan van aanpak en eventueel training ten behoeve van de communicatie in geval van calamiteiten. Laat u informeren over wat G4S voor uw organisatie kan betekenen.

Naar het contactformulier